Λόγω των θυελλωδών ανέμων έως και 9 Μποφόρ που πνέουν στα πελάγη, έχει τεθεί σε ισχύ μερικό απαγορευτικό απόπλου. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, ενώ δεν φεύγει κανένα πλοίο από το Λαύριο.
Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ στην Αττική η δυνατή νεροποντή έχει προκαλέσει προβλήματα με τα περισσότερα να εντοπίζονται, κυρίως, στα δυτικά προάστια.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στο ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ στα πελάγη θα πνέουν νοτιάδες εντάσεως 8 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.




















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Ευχές από τον Πρεσβευτή της Λέρου, Γιώργο Παύλη, προς τον Λεριακό λαό
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων