back to top
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΑΤΡΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΛΕΡΟΥ-ΣΑΜΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΑΤΡΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΛΕΡΟΥ-ΣΑΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ – Το Δ.Σ της Ένωσης στηρίζει το κείμενο -καταγγελία που υπογράφουν οι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου Κ.Υ Λέρου και Σάμου, το οποίο επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση.

Η συμπεριφορά της διοίκησης της 2ης Υ.ΠΕ είναι όχι μόνο απαξιωτική για τους συνάδελφους, αλλά και επικίνδυνη για τους κατοίκους του ακριτικού νησιού( ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ) και τους επισκέπτες του.

Η διοίκηση της 2ης Υ.ΠΕ αλλά και οι διοικήσεις των νοσοκομείων να σταματήσουν να ενεργούν εκβιαστικά, με απαξίωση σε νέους γιατρούς και μάλιστα στα όρια της παρανομίας.

Η κυβέρνηση που είναι υπεύθυνη για τέτοιου είδους συμπεριφορές , αλλά και για τις ελλείψεις σε προσωπικό στις μονάδες υγείας , να αναλάβει τις ευθύνες της .
Να στελεχωθεί άμεσα το πολυδύναμο (χωρίς προσωπικό, κανένας εργαζόμενος δεν υπηρετεί, ιατρείο φάντασμα) περιφερειακό ιατρείο Αγαθονησίου, με βάση το οργανόγραμμά της μονάδας υγείας.

Η Ε.Ι.ΘΕ.Λ δεν θα ανεχτεί ξανά τέτοιου είδους συμπεριφορές, σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία ( Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.) επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα των μελών της Ένωσης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γ. Τσουκαλάς

Η Γ. Γραμματέας
Μ. Γιδαράκου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ