back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Άγγελος Σκόρδος με καταγωγή από τη Λέρο διαπρέπει στο πρωτάθλημα Μπάσκετ της Α2 Ανδρών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟ Άγγελος Σκόρδος με καταγωγή από τη Λέρο διαπρέπει στο πρωτάθλημα Μπάσκετ της Α2 Ανδρών

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της Α2 Ανδρών, η Δάφνη Δαφνίου σε ένα μεγάλο ντέρμπι επικράτησε κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και ο αθλητής της, Άγγελος Σκόρδος μίλησε στο Basketblog.gr για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για τη συνέχεια που έχει μπροστά της στο πρωτάθλημα.

Μετά από πολύμηνη απραξία, το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πλούσιο θέαμα. Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε για “γερά νεύρα”, η Δάφνη Δαφνίου με τρίποντο του Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη κατάφερε να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη με 72-69 απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας.

Το Basketblog.gr μίλησε με έναν εκ των πρωταγωνιστών από την ομάδα της Δάφνης Δαφνίου, τον Άγγελο Σκόρδο και εκείνος παραχώρησε τις δηλώσεις του σχετικά με τη νίκη της ομάδας του.Μεταξύ άλλων, ο νεαρός αθλητής αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και για τους στόχους της ομάδας του τώρα μετά την επανεκκίνηση, ενώ μίλησε και για την ατομική του εξέλιξη στην ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη.

Δείτε τι είπε ο Άγγελος Σκόρδος στο Basketblog.gr:

-Μετά από πολύμηνη απραξία, το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με κάποια διαφορετικά δεδομένα. Ποια είναι τα συναισθήματά σας αρχικά για το γεγονός αυτό;

«Η χαρά όλων μας είναι πολύ μεγάλη παρότι παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες και σίγουρα αρκετά δύσκολες. Παρ’ολα αυτά όλοι μας σαν ομάδα προσπαθούμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλυτερα στα νέα δεδομένα».

-Η Δάφνη Δαφνίου επέστρεψε και μάλιστα με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. Ποιο ήταν το «κλειδί» για τη νίκη;

«Όποιος πάτησε στο παρκέ ήταν έτοιμος να τα δώσει όλα για την ομάδα ανεξαρτήτως ηλικίας, με γνώμονα την δουλειά,το πάθος και την πολύ καλή καθοδήγηση από τον coach Καλαμπόκη και όλο το τεχνικό team».

-Οι στόχοι της ομάδας αλλάζουν πλέον με την επανέναρξη του πρωταθλήματος;

«Τίποτα δεν αλλάζει για εμάς,συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα».

-Όσον αφορά την ατομική σου εμφάνιση ήσουν εξαιρετικός παρά την πολύμηνη απουσία από την αγωνιστική δράση. Πιστεύεις πως η ομάδα που βρίσκεσαι τώρα είναι ένας καλός «σταθμός» για τη βελτίωσή σου στο μέλλον;

«Σημασία έχει ότι ήρθε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο χρειαζόμασταν για την συνέχεια και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να συμβάλλω σε αυτό βρισκόμενος σε καλή μέρα.Η Δάφνη Δαφνίου και ο coach Καλαμπόκης με εμπιστεύονται και σίγουρα αυτό για μένα είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να βελτιώνομαι και να προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ