back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Συναδέλφισσες-οι, Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μανούλες

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες στο Σωματείο για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εκπροσώπων για τη ΠΟΕΔΗΝ μετά την αλλαγή του εκλογικού αποτελέσματος η οποία επήλθε έπειτα από την επαναμέτρηση των ψηφοδελτίων η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ένστασης την οποία κατέθεσε η παράταξη ‘’Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων’’.

Θέλουμε για ακόμη μία φορά και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στις δομές του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου, που με τη ψήφο τους έστειλαν διπλό ηχηρό μήνυμα το οποίο, από τη μία είναι μήνυμα αποδοκιμασίας στην απερχόμενη Διοίκηση του Σωματείου, και από την άλλη είναι μήνυμα ελπίδας, εμπιστοσύνης και αποτελεί μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στη Παράταξη μας για να πράξουμε το αυτονόητο.

Δέσμευση μας είναι ότι θέλουμε ένα Σωματείο ανοικτό, δημοκρατικό το οποίο θα αποτελεί εργαλείο των εργαζομένων απέναντι στις καθεστωτικές πρακτικές του παρελθόντος και στις νεοφιλελεύθερες επιλογές της Κυβέρνησης οι οποίες αφορούν τα θέματα Υγείας.

Η διαφορά της 1 ψήφου, εκ της επανακαταμέτρησης, επιβεβαιώνει από τη μία μεριά την εντολή και απαίτηση των εργαζομένων προς τη Παράταξη μας ούτως ώστε να κάνουμε πράξη όλα όσα δεσμευθήκαμε για τη λειτουργία και τη δράση του Σωματείου και από την άλλη μεριά μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ότι το αποτέλεσμα αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας σε όσους με καθεστωτικές αντιλήψεις είχαν αδρανοποιήσει το Σωματείο τόσα χρόνια, καθιστώντας το υποχείριο προσωπικών και πολιτικών επιδιώξεων.

Η απώλεια της διαχρονικής πλειοψηφίας, είναι η απάντηση των εργαζομένων σε όσους τους είχαν δεδομένους.

Εμείς, σαν Παράταξη, δηλώνουμε ότι το μήνυμα ελήφθη καθώς και ότι θα πάρουμε όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να πάρει “σάρκα και οστά” η επιθυμία των εργαζομένων, για να υπάρξει η πολυπόθητη αλλαγή στο Σωματείο.

Καλούμε όσους πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα να βαδίσουμε μαζί στις αναγκαίες παρεμβάσεις για να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο για το Σωματείο και τους εργαζόμενους. Εμείς, θα σταθούμε στη “σωστή μεριά της Ιστορίας”. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα πράξουν το ίδιο.

Η επόμενη μέρα στο Σωματείο, αγωνιζόμαστε και ελπίζουμε, να είναι “αλλιώς”.

Με εκτίμηση,
ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΕΝΩΤΙΚΗ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ