• Άμεση αποκατάσταση της οροφής στο Θεραπευτήριο Λέρου ζητά η Ένωση Ιατρών του Νοσοκομείου

    Άμεση αποκατάσταση της οροφής στο Θεραπευτήριο Λέρου ζητά η Ένωση Ιατρών του Νοσοκομείου

    Αναγνώσεις: 667

Την άμεση αποκατάσταση της οροφής που έπεσε στο Τμήμα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Θεραπευτηρίου Λέρου, ζητά η Ένωση Ιατρών του Νοσοκομείου.

Καταγγέλλει δε, ότι ενώ η οροφή έπεσε στις 17 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί. «Συνεχίζεται η λειτουργία του Τμήματος, κάτω από εξαιρετικά επικίνδυνες, απαράδεκτες και πρωτόγονες συνθήκες» αναφέρει χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι «μετά τον αποκλεισμό της εισόδου στον χώρο των λουτρών, οι νοσηλευτές αναγκάζονται να φροντίζουν την προσωπική καθαριότητα των νοσηλευομένων χρησιμοποιώντας λεκάνες με νερό, ενώ έχουν τοποθετηθεί πρόχειρες τουαλέτες».

«Τι έχει να πει ο υπουργός Υγείας μπροστά σ’ αυτό το συμβάν, που έρχεται να προστεθεί σε άλλα τόσα παρόμοια και αποκαλύπτει τη γύμνια των υποδομών και τις επισφαλείς συνθήκες εφημέρευσης και νοσηλείας;» αναφέρει.

Πηγή: ertnews.gr