back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Αγιασμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συλλόγων «ΊΩΝΕΣ ΤΕΝΝΙS CLUB» και «Τρίτεκνοι Λέρου»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟ Αγιασμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συλλόγων «ΊΩΝΕΣ ΤΕΝΝΙS CLUB» και «Τρίτεκνοι Λέρου»

Στον Αγιασμό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συλλόγων «ΊΩΝΕΣ ΤΕΝΝΙS CLUB» και «Τριτέκνων Λέρου» που ετέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ Στέφανος μετά του Πατέρα Δαμασκηνού παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ. Μ. Κανάρη, τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Καστή, τον Πρόεδρο του ΔΗΛΙΤΑΛ κ. Ν. Κοκκώνη, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π κ. Κ. Γρεκό, το μέλος κ. Α. Χατζή και τον υποψήφιο κ. Δ. Καπανδρίτη.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ιώνων καθώς επίσης του αθλητές και τους γονείς τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή υλοποίησε τη δέσμευση της που έδωσε πριν από δύο χρόνια για την ανακατασκευή του γηπέδου και των βοηθητικών χώρων και σήμερα όλοι μαζί χαιρόμαστε και νιώθουμε υπερήφανοι που τα παιδιά μας αθλούνται σε ένα σύγχρονο γήπεδο που παρέχει πάνω απ’ όλα ασφάλεια και είναι πόλος έλξης συμμετοχής ακόμη περισσότερων αθλητών, μικρών και μεγάλων.

Εν συνεχεία, ο κ. Κόλιας συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων καθώς και όλες τις τρίτεκνες οικογένειες για τον αγώνα που δίνουν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της οικονομικής κρίσης, δεσμευμένος ότι θα βρίσκεται δίπλα τους όπως πάντα να παρέχει τις προβλεπόμενες ελαφρύνσεις βάση της νομοθεσίας και όπου αλλού απαιτηθεί.

Τέλος, ευχήθηκε στους Τρίτεκνους να είναι καλορίζικος ο νέος χώρος που στεγάζεται ο σύλλογος για τον οποίο η Δημοτική Αρχή παρείχε ότι ζητήθηκε από τον Πρόεδρο για να λειτουργήσει το συντομότερο.

Καλή Χρονιά με υγεία χαρά και πρόοδο.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ