back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Α. ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑ. ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές»

Δήλωση στην εφημερίδα Leros News, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έκανε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάτμου κ. Αθανάσιος Ελισσαίου.

Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χθες, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου με τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Π σχετικά με θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείου.

Στη συζήτηση αυτή, ζητήθηκε μεταξύ άλλων από τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ.Π να εκφράσει τις απόψεις του σχετικά με τα δημοτικά δρώμενα στον Δήμο Πάτμου, όπου ακολούθησε η ανωτέρω δήλωσή του.

Ειδικότερα, ο κ. Ελισσαίου είπε ότι είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με τη Δημόσια Διοίκηση, η οποία παρουσιάζει μια δυσκαμψία που δύσκολα θα αλλάξει στα χρόνια που έπονται. “Ήμουν υψηλόβαθμο στέλεχος σε ΔΕΚΟ για πολλά έτη και έχω πλήρη γνώση των προβλημάτων που υπάρχουν σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης”, είπε ο κ. Ελισσαίου, συνεχίζοντας: “Με την ενασχόλησή μου με τα κοινά, είχα την εντύπωση ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Δυστυχώς, αυτά που έχω βιώσει τα τελευταία τρία χρόνια με έχουν απογοητεύσει σε μεγάλο βαθμό. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν θα θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές”.

Σχετικά με το προεκλογικό κλίμα που επικρατεί στο νησί της Πάτμου ο κ. Ελισσαίου δήλωσε:

“Χωρίς να γνωρίζω τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον στην πολιτική σκακιέρα της Πάτμου, αυτή τη στιγμή εκτός από την παράταξη του κ. Γρηγόρη Στόικου, δεν υπάρχει άλλος δημοτικός συνδυασμός που να μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Πάτμου”.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ