back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σημαντική προβολή για τη Λέρο: Αφιέρωμα 20 σελίδων για τα Δωδεκάνησα από το περιοδικό Lonely Planet

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣημαντική προβολή για τη Λέρο: Αφιέρωμα 20 σελίδων για τα Δωδεκάνησα από το περιοδικό Lonely Planet

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Δωδεκάνησα: Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό του Αιγαίου» το περιοδικό Lonely Planet στο τεύχος του Αυγούστου αφιέρωσε 20 σελίδες στα νησιά μας εκ των οποίων οι 4 για τη Λέρο! Μάλιστα το αφιέρωμα ξεκινά με τη φωτογραφία των 6 μύλων στο Απιττύκι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ προέκυψε από τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου Ισπανίας, χωρίς κόστος για τον ΕΟΤ, και αναμφίβολα προσφέρει την καλύτερη δυνατή προβολή και παρουσία στο Ισπανόφωνο κοινό. Η γλαφυρή γραφή και τα έντονα συναισθήματα συγκινούν και επηρεάζουν τους επαγγελματίες του τουρισμού και την αγορά, ιδίως όταν προέρχονται από τον πλέον αναγνωρισμένο τουριστικό οδηγό διεθνώς.

Ο διευθυντής του περιοδικού στο editorial χρησιμοποιεί τον τίτλο «Todos somos griegos» (‘Ολοι είμαστε Ελληνες)… Επίσης ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι οι εκδόσεις Lonely Planet στην Ισπανία εκδίδουν τους καλύτερους τουριστικούς οδηγούς για όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αφιέρωμα το οποίο μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link: http://www.lonelyplanet.es/Home.aspx 

Ή να το κάνετε download στο : http://dl.dropbox.com/u/19712008/DODECANESO%20LONELY%20PLANET%20AGOSTO%202011.pdf


Lonely Planet - leros island

Πηγή: Εφημερίδα “η Πνοή της Λέρου”

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ