back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η 2η ΔΥΠΕ ζήτησε τον οργανισμό Λειτουργίας του ΚΘΛ με διoρία… μιας μέρας!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑπίστευτο και όμως αληθινό! Η 2η ΔΥΠΕ ζήτησε τον οργανισμό Λειτουργίας του ΚΘΛ με διoρία... μιας μέρας!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η 2η ΔΥΠΕ με εξαιρετικά επείγον έγγραφο ζήτησε από τη διοίκηση του Κ.Θ.Λ., τον οργανισμό Λειτουργίας με διoρία… μιας μέρας!

Πιο συγκεκριμένα σε πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΘΛ, ο εισηγητής παρουσίασε το με αρ. πρωτ. ΔΑΑΔ 14035/11912/11-6-12 Ορθή επανάληψη – Εξαιρετικά επείγον έγγραφο της 2ης ΔΥΠΕ με θέμα « Οργανισμοί λειτουργίας των Νοσοκομείων » στο οποίο αναφέρονται τα κάτωθι:

«Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σε ηλεκτρονική μορφή έως αύριο Τρίτη 12 Ιουνίου του 2012 απόφαση του Δ/κού Σ/λίου του Φορέα σας με πρόταση για την τροποποίηση του υπό έκδοση Οργανισμού λειτουργίας του Νοσοκομείου προκειμένου να την εξετάσουμε και ακολούθως να εκδώσουμε τη σχετική εγκριτική Πράξη και να την αποστείλουμε στην αρμόδια Δ/νση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έως την Τετάρτη 13-6-12».

Το Δ/κό Σ/λιο μετά από διαλογική συζήτηση και λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα έκδοσης της σχετικής έγκρισης σε συνδυασμό με τον περιορισμό χρόνου επεξεργασίας του τροποποιημένου Οργανισμού, (ο οποίος παρουσιάζει αρκετές αλλαγές από τον υποβληθέντα), ομόφωνα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Αναβάλλει τη λήψη απόφασης, διότι αδυνατούν μέχρι την 12η Ιουνίου να υποβάλλουν προτάσεις τα στελέχη της Υπηρεσίας, (Δκός Δ/ντής, Δ/ντρια Νοσ/κής Υπ/σίας, Δ/ντής Τεχνικής Υπηρεσίας και Πρόεδρος της ΄Ενωσης Υπαλλήλων) επειδή ο Οργανισμός όπως υπεβλήθη παρουσιάζει αρκετές ασάφειες και σε περίπτωση εφαρμογής του θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Κ.Θ.-Κ.Υ.Λέρου.

leros.com.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ