back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

1η θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό για την Αγορά Κρεάτων Χατζηγρηγορίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ1η θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό για την Αγορά Κρεάτων Χατζηγρηγορίου

Δεύτερη απόπειρα, δεύτερη μεγάλη επιτυχία. Μετά την δεύτερη θέση που κέρδισε σε διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας το Σεπτέμβριο, η Αγορά Κρεάτων Χατζηγρηγορίου συμμετέχοντας στο πανελλήνιο διαγωνισμό για το πιο πρωτότυπο κρεατοπαρασκεύασμα, διαπρέπει πάλι καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Στις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στα Σπάτα έλαβε χώρα, με πολύ μεγάλη επιτυχία, η έκθεση κρέατος Meat Days 2013. 

Την έκθεση επισκέφτηκαν 25000 άτομα. Μεταξύ των εκδηλώσεων που διεξήχθησαν ήταν ένας διαγωνισμός μόνο για κρεοπώλες από όλη την Ελλάδα τον οποίο διοργάνωσε το περιοδικό Meat Place και η εταιρία Provil.

Σκοπός του να προβληθούν οι πιο δημιουργικοί παραδοσιακοί κρεοπώλες, οι οποίοι τολμούν, διαθέτουν φαντασία και μεράκι ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα !

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος αφού οι 18 από τις 19 συμμετοχές ήταν μεγάλα κρεοπωλεία του λεκανοπεδίου με αρκετή εμπειρία σε αυτά τα είδη, εντούτοις οι επισκέπτες αποφάσισαν και ανέδειξαν το παρασκεύασμα της Αγορά Κρεάτων Χατζηγρηγορίου στη πρώτη θέση με αρκετή διαφορά ψήφων από τον δεύτερο. Η νικητήρια παρασκευή του συμπατριώτη μας Γιάννη Χατζηγρηγορίου , ήταν χοιρινό καρέ σε κοπή κορώνας, εξωτερικά είχε πάστα με βάση ξύσμα λεμονιού και δεντρολίβανου, γέμιση ρόκα και τέσσερα μοσχαρίσια ρολά, το κάθε ένα με διαφορετική γέμιση και στο κέντρο ένας ρόμβος από φέτα. Η δημιουργία αυτή εντυπωσίασε τόσο με την πολυπλοκότητα και την εμφάνιση της όσο και με την γεύση της!

Η Αγορά Κρεάτων Χατζηγρηγορίου ευχαριστεί ιδιαίτερα το προσωπικό της ολυμπιακής στο αεροδρόμιο της Λέρου, χωρίς τη βοήθειά των οποίων δε θα ήταν εφικτή η συμμετοχή στο διαγωνισμό. Τέλος ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες της έκθεσης οι οποίοι επέλεξαν και ψήφισαν στο διαγωνισμό, η συμμετοχή τους ήταν καθοριστική. Πιο καθοριστικό όμως θεωρεί το κοινό της Λέρου για την στήριξη και τη προτίμηση του 25 χρόνια τώρα.

“Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι δεν θα σταματήσουμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ότι η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε ελπίζουμε να ανταποδίδει την στήριξη των συμπολιτών μας”.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ