back to top
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΓΕΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΑΚΗΣ)

ΠολιτικήΓΕΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΑΚΗΣ)

Φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και τιμή, σας ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, με τον συνδυασμό του Μιχάλη Κόλια «Λέρος με Όραμα και Σχέδιο για Όλους».

Όπως ίσως γνωρίζετε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπηρέτησα τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε νευραλγικές θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του Αντιδημάρχου αλλά και του Προέδρου του Νομικού Προσώπου «ΔΟΠΑΙΣΑΠ Λέρου», με ευσυνειδησία και σοβαρότητα.

Την τετραετία που πέρασε, θέσαμε ως στόχο την ανάπτυξη και την καλυτέρευση των υποδομών της Λέρου, πάντοτε προς όφελος των δημοτών μας αλλά και του πλήθους των επισκεπτών, καθώς το νησί μας είναι πλέον σε τροχιά ΕΝΤΟΝΗΣ τουριστικής ανάπτυξης.

Τηρώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, απέρριψα τη λογική «άσπρο ή μαύρο», τον μηδενισμό και τις ανούσιες αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης, διότι όλοι θέλουμε το καλό του νησιού μας, ίσως με διαφορετικές προσεγγίσεις.

Σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια, τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τα άξια μέλη του ΔΟΠΑΙΣΑΠ, συνέβαλα μεταξύ άλλων, σε μια σειρά σημαντικών έργων και δράσεων όπως:

• Την κατασκευή και λειτουργία του θερινού κινηματογράφου στο Λακκί,
• Την αναβάθμιση – εξωραϊσμό του Παιδικού Σταθμού στο Λακκί,
• Την κτιριακή επέκταση του Παιδικού Σταθμού Καμάρας,
• Την προμελέτη για την κατασκευή νέου βρεφονηπιακού Σταθμού,
• Την αναβάθμιση λειτουργίας του ΔΟΠΑΙΣΑΠ και τις δεκάδες προσλήψεις προσωπικού,
• Την ένταξη του Δήμου μας στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Παρθένι,
• Τη συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδ/σου για την προμελέτη διάσωσης και ανάδειξης του αρχαίου οχυρού στο Μπρούτζι,
• Τη μελέτη για την κατασκευή νέου ανοικτού θεάτρου στην Μερικιά

Όπως είναι λογικό, προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν, τίποτα δεν λύνεται χωρίς προσπάθεια. Κι εσείς γνωρίζετε ότι ο Μιχάλης Κόλιας και όλοι εμείς προσπαθούμε καθημερινά, βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη, ζούμε στο ίδιο νησί, αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα, περπατάμε στους ίδιους δρόμους, ακούμε τους προβληματισμούς και τις υποδείξεις σας.

Για όλα τα παραπάνω, εάν θεωρείτε ότι ήμουν χρήσιμος στον Δήμο μας, ζητώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας. Για να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας!

Με εκτίμηση,

Γρεκός Κυριάκος (Άκης)
Πρόεδρος ΔΟΠΑΙΣΑΠ
τ. Αντιδήμαρχος Λέρου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον συνδυασμό
«ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ