Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου ,ανακοινώνεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , πρόκειται να προσλάβει στα πλαίσια του Προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, έτους 2015 , – δεκαοχτώ άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για απασχόληση έως 34 ημερομίσθια και – δεκαεννέα άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για απασχόλησης έως 60 ημερομίσθια.
Τα άτομα αυτά θα κατανεμηθούν στις ελαιοκομικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρόδου , Κω , Καλύμνου και Καρπάθου και θα απασχοληθούν εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι τις 30-11-2015.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου θα προσληφθούν 5 άτομα , 1 παγιδοθέτης και 4 ψεκαστές, για απασχόληση έως 34 ημερομισθίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 22 Ιουνίου 2015.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.notioaigaio.gr -Ανακοινώσεις υπηρεσιών), στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου (τηλ.:2243059630), στο Δήμο Καλυμνίων και στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας (τηλ.:2241364918).
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου