ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
crithonis-paradise-hotel

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    Ο George Korfias σχολίασε: Χαχαχαχαχα! Αγαπαμε Λερο! Συγχαρητηρια στον συναδελφο Δημητρη ! Ετσι για την γενικη ενημερωση ομως…
    08.12.2025
  • Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

    Ο UC σχολίασε: You guys make big deal out of nothing , i know the person he…
    02.12.2025
  • Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

    Ο Πελοπίδας Χρήστος σχολίασε: Κι άμα θελω α πάω στον Άι Γιάννη τη Φακουδιά πο πισω πο το…
    01.12.2025
  • Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος

    Ο New York σχολίασε: Ti ginete ekei kato?
    28.11.2025
  • Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    Ο Βαλ σχολίασε: Έχω ψοφίσει στο γέλιο ρεε.....γιατί έβηξες λέει ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα
    21.11.2025
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Με χαμόγελα, παιδικές φωνές και γιορτινή διάθεση πλημμύρισε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 ο κεντρικός δρόμος της Καμάρας, έξω από την πλατεία του γνωστού Super Market Ταχλιαμπούρη, με αφορμή το 8ο Santa Run 2025, μια φιλανθρωπική διοργάνωση που έχει πλέον καθιερωθεί και αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Εκατοντάδες παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν και φέτος στο επιτυχημένο αυτό event, το οποίο οραματίστηκε και διοργανώνει η Ολυμπιονίκης Ουρανία Ρεμπούλη, με τη στήριξη χορηγών της τοπικής οικονομίας και μεγάλο χορηγό τα Super Market Ταχλιαμπούρη.

Σύμμαχος της διοργάνωσης στάθηκε και ο καλός καιρός, με την πλατεία να γεμίζει κόσμο, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Βρετός Κουβάς, Ελένη Χέλμη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιαννακός, στηρίζοντας με την παρουσία τους τη γιορτινή δράση.

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε το νέο μέλος της οικογένειας Ταχλιαμπούρη, ένα… αληθινό «μανεκέν», που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Santa Run απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι, όταν ο αθλητισμός, η προσφορά και το πνεύμα των Χριστουγέννων συναντιούνται, η «καρδιά» του νησιού χτυπά ακόμα πιο δυνατά.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη με την επιτυχημένη εκδήλωση
  • Μια όμορφη και ουσιαστική πρωτοβουλία πραγματοποίησαν τα παιδιά της ομάδας του Πανιωνίου Λέρου, τα οποία επισκέφθηκαν το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου, που φιλοξενεί περίπου 70 σκυλάκια.

Συνολικά 35 παιδιά βρέθηκαν στον χώρο, έπαιξαν με τα ζώα, τα πήγαν βόλτα στο βουνό και πέρασαν στιγμές χαράς, δίνοντας αγάπη και φροντίδα στα φιλοξενούμενα σκυλάκια. Παράλληλα, η ομάδα προσέφερε τροφές για τα ζώα, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου, Φλώρα Κουτούζου, χαρακτήρισε την επίσκεψη «υπέροχη κίνηση», ενώ η πρόεδρος του Πανιωνίου, Μαριέττα Καστή, είπε στην κάμερα ότι, σήμερα, τα παιδιά χάρηκαν πραγματικά.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χατζηδάκης, έστειλε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης, τονίζοντας πως «όλοι μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι και να προσφέρουμε ένα σπίτι σε ένα ζώο που το έχει ανάγκη».

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πανιωνίου, αφού πρόκειται για μια απλή αλλά ουσιαστική και ελπιδοφόρα δράση, που αναδεικνύει την αξία της φιλοζωίας, του εθελοντισμού  και της προσφοράς.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της Λέρου καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με νέες συμφωνίες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την επισκεψιμότητα και την τοπική οικονομία του νησιού.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ιγνατίδης

Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται ο Θεόδωρος Ασβεστάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος υπογράφει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό deal με άμεσο αποτύπωμα για τη Λέρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία νέα τουριστικά γραφεία ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό χάρτη και ανοίγοντας νέες αγορές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμφωνία με τουρκικό τουριστικό γραφείο, το οποίο δεσμεύεται για την άφιξη δύο έως τριών catamaran ημερησίως κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση στον ημερήσιο και ολιγοήμερο τουρισμό.

Παράλληλα, στη Λέρο βρέθηκε και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας κ. Κουρούνης, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα νέων γραφείων στο νησί, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία οργανωμένων τουριστικών ροών.

Οι πρωτοβουλίες του κ. Ασβεστά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Λέρος μπορεί να έχει ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και επαφές.

Στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές επαφές, οι πρωταγωνιστές των συμφωνιών μίλησαν στο Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, για μια νέα σελίδα στον τουρισμό της Λέρου, εκφράζοντας αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι και υπογραμμίζοντας ότι το νησί διαθέτει όλα τα εχέγγυα για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη και διευρυμένη τουριστική σεζόν.

Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν την εικόνα του Θεόδωρου Ασβεστά ως ενός από τους βασικούς μοχλούς τουριστικής εξωστρέφειας, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Λέρο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
14 °c
Agia Marina
17 ° Πε
16 ° Πα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ » Χατζημάρκος: Κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος για χρηματοδότηση του έργου που αλλάζει τα δεδομένα στη μάχη κατά του καρκίνου

Χατζημάρκος: Κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος για χρηματοδότηση του έργου που αλλάζει τα δεδομένα στη μάχη κατά του καρκίνου

Leros News Leros News
1 Σεπτεμβρίου 2025
- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 Λεπτά
A A
0
Έγκληση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου εις βάρος αρθρογράφου και διαχειρίστριας ιστότοπου
35
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
1k
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Η Ρόδος αποκτά το δικό της Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο – Ένα έργο-σταθμός για την υγεία, που θα δώσει αξιοπρέπεια, ελπίδα και ασφάλεια σε εκατοντάδες ασθενείς, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείπουν το νησί τους για θεραπείες

Με την κατάθεση του φακέλου χρηματοδότησης για την κατασκευή Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στη Ρόδο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην παροχή υπηρεσιών υγείας στα Δωδεκάνησα. Το έργο, που αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και όνειρο πολλών οικογενειών που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τη σκληρή πραγματικότητα του καρκίνου, μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Η ανακοίνωση έγινε μέσω δημόσιας ανάρτησης του περιφερειάρχη, ο οποίος περιέγραψε το έργο όχι μόνο ως τεχνικό και διοικητικό επίτευγμα, αλλά ως υπόσχεση που δόθηκε και τηρήθηκε απέναντι στην κοινωνία.

Ένα έργο ζωής και αξιοπρέπειας

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Live λαϊκή μουσική στο Navarone Estate το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025

Λέρος: Live λαϊκή μουσική στο Navarone Estate το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025

16.12.2025
1.3k
Γ. Χατζημάρκος: Ο Τουρισμός «πληρώνει» την επιτυχία του

Γ. Χατζημάρκος: Ο Τουρισμός «πληρώνει» την επιτυχία του

16.12.2025
924

Το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο της Ρόδου έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό στο πεδίο της υγείας. Μέχρι σήμερα, οι ασθενείς που έπρεπε να ακολουθήσουν ακτινοθεραπεία ήταν αναγκασμένοι να μετακινηθούν εκτός νησιού, απομακρυσμένοι από τις οικογένειες και τον τόπο τους, σε μια ήδη δύσκολη φάση της ζωής τους. Η νέα υποδομή θα επιτρέψει σε δεκάδες ασθενείς κάθε χρόνο να δέχονται τη θεραπεία τους στη Ρόδο, ενώ αναμένεται να εξυπηρετήσει και ασθενείς από τα υπόλοιπα νησιά του νοτίου Αιγαίου.

Ο περιφερειάρχης, στην ανάρτησή του, έκανε λόγο για «έργο αξιοπρέπειας, ασφάλειας και ελπίδας», υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται απλώς για μια νέα δομή, αλλά για ένα σημείο καμπής στην υγειονομική φροντίδα της περιοχής.

Μια μακρά πορεία με κόπο και συνεργασία

Η ολοκλήρωση του φακέλου δεν ήταν μια απλή διαδικασία. Όπως ανέφερε ο ίδιος, χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες δουλειάς, ξενύχτια και συνεχείς μάχες με τη γραφειοκρατία και τις τεχνικές απαιτήσεις. Ωστόσο, όλα αυτά έγιναν με «χαμόγελο και δύναμη», όπως σημείωσε, καθώς το έργο είχε έναν ξεκάθαρο και σπουδαίο σκοπό: να εξυπηρετήσει τον άνθρωπο.

Στην πορεία αυτή, ευχαρίστησε τόσο τους εθελοντές που άνοιξαν τον δρόμο πριν από χρόνια, όσο και το πολιτικό και στελεχιακό προσωπικό της Περιφέρειας. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Υπουργό Υγείας και τους συνεργάτες του στην 2η Υγειονομική Περιφέρεια και το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, αναγνωρίζοντας ότι χωρίς τη σταθερή τους υποστήριξη το έργο δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο.

Η σημασία της χρηματοδότησης και η στρατηγική της Περιφέρειας

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει υιοθετήσει μια πολιτική ενεργούς διεκδίκησης χρηματοδοτήσεων από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα. Όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, η προσέγγιση αυτή δεν περιορίζεται στη θεωρία, αλλά αποδίδει απτά αποτελέσματα, φέρνοντας πόρους που αξιοποιούνται αποτελεσματικά και δεν χάνονται. Η κατάθεση ενός πλήρους και τεκμηριωμένου φακέλου αποτελεί καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση των απαιτούμενων κονδυλίων και την οριστική έναρξη των εργασιών.

Το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο δεν θα είναι ένα έργο μόνο για τη Ρόδο, αλλά για όλα τα νησιά του νοτίου Αιγαίου, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα σε ασθενείς από την Κω, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο και άλλα νησιά να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένες θεραπείες κοντά στον τόπο τους.

Ένα μήνυμα με προσωπικό χαρακτήρα

Η ανάρτηση ολοκληρώθηκε με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τόνο, καθώς ο περιφερειάρχης απηύθυνε προσωπικό μήνυμα σε μια γυναίκα που έδωσε δύναμη με τον δικό της αγώνα: «Μαρία, σε ευχαριστούμε για τη δύναμή σου που την έκανες δύναμή μας. Στον λόγο μας μένουμε πιστοί, Μαρία μου. Θα το φτιάξουμε το έργο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Περιφερειάρχη

«Καλό μήνα!

Ολοκληρώθηκε ο φάκελος και κατατίθεται για χρηματοδότηση το έργο της κατασκευής Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στη Ρόδο.

Ένα όνειρο πολλών ετών για τους συνανθρώπους μας που έδιναν και δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο, αυτό το έργο σημαίνει αξιοπρέπεια, ασφάλεια, ελπίδα.

Σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί πια να ταξιδεύουν μακριά από το νησί τους, από την οικογένεια και τους δικούς τους ανθρώπους, για να λάβουν την πιο κρίσιμη θεραπεία.

Επέστρεψα απο ταξίδι στο εξωτερικό και οι συνεργάτες μου είχαν βάλει πάνω στο γραφείο μου τον πλήρη φάκελο του σπουδαίου αυτού έργου.

Πόση δουλειά χρειάστηκε, πόσα ξενύχτια, πόσες μάχες, για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Ολες δόθηκαν με χαμόγελο, αυτό που σου δίνει η γνώση οτι δουλεύεις για καλό σκοπό. Ολες δόθηκαν με δύναμη, αυτή που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας που πραγματικά ενδιαφέρονται. Την υπόσχεση μας απέναντι σε αυτό τον κόσμο, την κρατήσαμε σαν οδηγό μας. Και την σεβαστήκαμε. Την τηρήσαμε.

Πηγή: dimokratiki.gr
Tags: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Share16Tweet8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ό,τι πιο green θα κάνεις φέτος» ξεκινά και στην Κω
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

«Ό,τι πιο green θα κάνεις φέτος» ξεκινά και στην Κω

16.12.2025
481
Στη Food Expo Greece 2026 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Πρόσκληση συμμετοχής σε τοπικούς παραγωγούς
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

Στη Food Expo Greece 2026 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Πρόσκληση συμμετοχής σε τοπικούς παραγωγούς

16.12.2025
597
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 16ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 16ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

14.12.2025
511
Επόμενο
Αντίστροφη μέτρηση για το «καλάθι» της ΔΕΘ: «Κλείδωσαν» 7 μέτρα

Αντίστροφη μέτρηση για το «καλάθι» της ΔΕΘ: «Κλείδωσαν» 7 μέτρα

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Παρουσίαση Βιβλίου της Εφορείας Σχολών Λέρου – Μέγας χορηγός ο συμπατριώτης μας κ.…

    17.12.2012
    Παρουσίαση Βιβλίου της Εφορείας Σχολών Λέρου – Μέγας χορηγός ο συμπατριώτης μας κ. Γεώργιος Παυλής Πριν 13 χρόνια 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νεκρός ο 35χρονος αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στα Λέβιθα

    17.12.2013
    Νεκρός ο 35χρονος αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στα Λέβιθα Πριν 12 χρόνια 1.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Κρούσματα κλοπών σε Mini Market από παράνομους μετανάστες!

    17.12.2014
    ΛΕΡΟΣ: Κρούσματα κλοπών σε Mini Market από παράνομους μετανάστες! Πριν 11 χρόνια 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ανακοινώθηκε η παύση του Διοικητή του Νοσοκομείου ΛΕΡΟΥ Δημητρίου Καρανικόλα από τα καθήκοντά…

    17.12.2015
    Ανακοινώθηκε η παύση του Διοικητή του Νοσοκομείου ΛΕΡΟΥ Δημητρίου Καρανικόλα από τα καθήκοντά του Πριν 10 χρόνια 2K
Navarone-ad

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Διορίστηκε στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Ευάγγελος Μαρκάκης!

    12.12.2025
    Λέρος: Διορίστηκε στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Ευάγγελος Μαρκάκης! 3.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για διάθεση αλκοολούχου ποτού σε ανήλικη

    15.12.2025
    Λέρος: Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για διάθεση αλκοολούχου ποτού σε ανήλικη 2.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Ένα βήμα πριν την ίδρυση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στον Ξηρόκαμπο!

    15.12.2025
    Λέρος: Ένα βήμα πριν την ίδρυση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στον Ξηρόκαμπο! 2.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό

    10.12.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό 2.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Τιμητική βράβευση για τον Διοικητή του Α.Τ. Λέρου Αντώνη Δήμογλου για τη…

    15.12.2025
    Λέρος: Τιμητική βράβευση για τον Διοικητή του Α.Τ. Λέρου Αντώνη Δήμογλου για τη φιλοζωική του δράση 1.9K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]

    Λέρος: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

    50 shares
    Share 21 Tweet 12
  • Στη Βουλή τα μέτρα για τη λειψυδρία σε Λέρο και Πάτμο από τον Κυριάκο Βελόπουλο

    54 shares
    Share 28 Tweet 11
  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    53 shares
    Share 22 Tweet 13
  • Μιχάλης Κόλιας: “Έρχονται νέες υπέρογκες αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη από τη δημοτική Αρχή”

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Επιτάχυνση των διαδικασιών για τον οδοφωτισμό 20χλμ και την ασφαλτόστρωση – Κατεπείγον ταξίδι στη Ρόδο

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
louloudias
Currently Playing

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

Featured
Λέρος: 35 παιδιά του Πανιωνίου χάρισαν αγάπη στα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου

Λέρος: 35 παιδιά του Πανιωνίου χάρισαν αγάπη στα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου

Featured
  • Με χαμόγελα, παιδικές φωνές και γιορτινή διάθεση πλημμύρισε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 ο κεντρικός δρόμος της Καμάρας, έξω από την πλατεία του γνωστού Super Market Ταχλιαμπούρη, με αφορμή το 8ο Santa Run 2025, μια φιλανθρωπική διοργάνωση που έχει πλέον καθιερωθεί και αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Εκατοντάδες παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν και φέτος στο επιτυχημένο αυτό event, το οποίο οραματίστηκε και διοργανώνει η Ολυμπιονίκης Ουρανία Ρεμπούλη, με τη στήριξη χορηγών της τοπικής οικονομίας και μεγάλο χορηγό τα Super Market Ταχλιαμπούρη.

Σύμμαχος της διοργάνωσης στάθηκε και ο καλός καιρός, με την πλατεία να γεμίζει κόσμο, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Βρετός Κουβάς, Ελένη Χέλμη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιαννακός, στηρίζοντας με την παρουσία τους τη γιορτινή δράση.

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε το νέο μέλος της οικογένειας Ταχλιαμπούρη, ένα… αληθινό «μανεκέν», που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Santa Run απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι, όταν ο αθλητισμός, η προσφορά και το πνεύμα των Χριστουγέννων συναντιούνται, η «καρδιά» του νησιού χτυπά ακόμα πιο δυνατά.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη με την επιτυχημένη εκδήλωση
  • Μια όμορφη και ουσιαστική πρωτοβουλία πραγματοποίησαν τα παιδιά της ομάδας του Πανιωνίου Λέρου, τα οποία επισκέφθηκαν το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου, που φιλοξενεί περίπου 70 σκυλάκια.

Συνολικά 35 παιδιά βρέθηκαν στον χώρο, έπαιξαν με τα ζώα, τα πήγαν βόλτα στο βουνό και πέρασαν στιγμές χαράς, δίνοντας αγάπη και φροντίδα στα φιλοξενούμενα σκυλάκια. Παράλληλα, η ομάδα προσέφερε τροφές για τα ζώα, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου, Φλώρα Κουτούζου, χαρακτήρισε την επίσκεψη «υπέροχη κίνηση», ενώ η πρόεδρος του Πανιωνίου, Μαριέττα Καστή, είπε στην κάμερα ότι, σήμερα, τα παιδιά χάρηκαν πραγματικά.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χατζηδάκης, έστειλε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης, τονίζοντας πως «όλοι μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι και να προσφέρουμε ένα σπίτι σε ένα ζώο που το έχει ανάγκη».

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πανιωνίου, αφού πρόκειται για μια απλή αλλά ουσιαστική και ελπιδοφόρα δράση, που αναδεικνύει την αξία της φιλοζωίας, του εθελοντισμού  και της προσφοράς.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της Λέρου καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με νέες συμφωνίες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την επισκεψιμότητα και την τοπική οικονομία του νησιού.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ιγνατίδης

Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται ο Θεόδωρος Ασβεστάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος υπογράφει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό deal με άμεσο αποτύπωμα για τη Λέρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία νέα τουριστικά γραφεία ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό χάρτη και ανοίγοντας νέες αγορές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμφωνία με τουρκικό τουριστικό γραφείο, το οποίο δεσμεύεται για την άφιξη δύο έως τριών catamaran ημερησίως κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση στον ημερήσιο και ολιγοήμερο τουρισμό.

Παράλληλα, στη Λέρο βρέθηκε και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας κ. Κουρούνης, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα νέων γραφείων στο νησί, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία οργανωμένων τουριστικών ροών.

Οι πρωτοβουλίες του κ. Ασβεστά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Λέρος μπορεί να έχει ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και επαφές.

Στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές επαφές, οι πρωταγωνιστές των συμφωνιών μίλησαν στο Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, για μια νέα σελίδα στον τουρισμό της Λέρου, εκφράζοντας αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι και υπογραμμίζοντας ότι το νησί διαθέτει όλα τα εχέγγυα για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη και διευρυμένη τουριστική σεζόν.

Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν την εικόνα του Θεόδωρου Ασβεστά ως ενός από τους βασικούς μοχλούς τουριστικής εξωστρέφειας, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Λέρο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Λέρος: Live λαϊκή μουσική στο Navarone Estate το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
  • Γ. Χατζημάρκος: Ο Τουρισμός «πληρώνει» την επιτυχία του
  • Λέρος: Συγχαρητήρια επιστολή Μιχάλη Κόλια στον Ζαχαρία Νεμποτάκη
  • Λέρος: Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Λέρου στον Σύλλογο Tae Kwon Do

Νεότερα Video

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

Λέρος: Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Καμάρα με το 8ο Santa Run 2025

1.4k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
14 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: 35 παιδιά του Πανιωνίου χάρισαν αγάπη στα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου

Λέρος: 35 παιδιά του Πανιωνίου χάρισαν αγάπη στα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου

1.3k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
13 Δεκεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.