Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια της πολίτικης της ανάδειξης & προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016 στο χώρο “Cheese & Wine”, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η Περιφέρεια θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή & προώθηση των τοπικών τυροκομικών & οινικών προϊόντων της στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό , παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της , με τη συμμετοχή της αποκλειστικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο <<Cheese&Wine>>. Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής τόσο οι αγοραστές όσο & οι εκθέτες , έχουν τη δυνατότητα επιλογής πραγματοποίησης συναντήσεων Business to Business.
Καλούνται οι παραγωγοί τυροκομικών & οινικών προϊόντων της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , να το δηλώσουν μέχρι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα ( HYPERLINK “http://www.pnai.gov.gr” www.pnai.gov.gr /Arthro.aspx?a=6687) .
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κα. Τάνια Ρούσσου. Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής & Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup