back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Νίκη για Ανζέ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΣτοίχημα: Νίκη για Ανζέ

“Πλούσιο” το σημερινό κουπόνι στοιχήματος και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι παιχνίδια από ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Με προγνωστικά Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Αγγλίας και Αυστρίας θα ασχοληθούμε, λοιπόν, το Σάββατο, ενώ μία πρόταση προκύπτει και από το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ!

Κερδίζει η Ανζέ

Ξεκινάμε με το “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.89 στην αναμέτρηση Ανζέ – Μπαστιά. Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ανζέ, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας της Νανσί. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοση, αλλά σημασία για αυτήν έχουν πλέον μόνο οι βαθμοί, στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή της στην κατηγορία. Πήρε, παράλληλα, το τρίτο της “τρίποντο” στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και σήμερα υποδέχεται την Μπαστιά. Οι Κορσικανοί προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μονακό, αποτέλεσμα θετικό δίχως αμφιβολία, αλλά παρέμειναν για έβδομη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-4). Βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, μακριά από την έδρα τους κάθε άλλο παρά αποτελεσματικοί είναι και η Ανζέ έχει σήμερα το προβάδισμα.

Με τα γκολ στο Λεβερκούζεν

Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85 στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Μάιντζ. Την επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-4 από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ αναζητά σήμερα η Λεβερκούζεν. Οι “ασπιρίνες” προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα και η Μπάγερ είναι μία ομάδα που “εμπλέκεται” σε παιχνίδια με αρκετά τέρματα, καθώς το Over έχει επιβεβαιωθεί στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μάιντζ, από την άλλη, δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα “τρίποντο” στα έξι πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα (1-2-3), ενώ είναι ευάλωτη αμυντικά και είναι χαρακτηριστικό ότι στις έξι τελευταίες “εξόδους” της έχει δεχθεί συνολικά 16 τέρματα!

Παίρνει το ντέρμπι η Σεβίλλη

Επόμενη πρόταση, το “διπλό” σε απόδοση 2.10 στο ντέρμπι Μπέτις – Σεβίλλη. Χωρισμένη στα δύο είναι σήμερα η Σεβίλλη! Η Μπέτις προέρχεται από τη “βαριά” ήττα με 4-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Γρανάδα, ενώ αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (0-3-2). Η Σεβίλλη αναζητά το “τρίποντο” το οποίο θα τη φέρει, έστω και προσωρινά, στην 1η θέση της κατάταξης, ισόβαθμη με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-1 της Λέστερ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβισιόν μετρά επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ένα ντέρμπι πάντα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ωστόσο η Σεβίλλη είναι καλύτερη ομάδα, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και αξίζει της στήριξής μας.

Προβάδισμα η Φούλαμ

Περνάμε στην Τσάμπιονσιπ και το 2 DNB σε απόδοση 1.98 στο παιχνίδι Κάρντιφ – Φούλαμ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Κάρντιφ, καταφέρνοντας, μάλιστα, στις δύο από αυτές να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Η Φούλαμ, από τη δική της πλευρά, “τρέχει” επίσης σερί τριών νικών σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, επικρατώντας κατά σειρά των Γουίγκαν (3-2), Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2) και Μπρίστολ Σίτι (0-2). Θέλει σήμερα τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μειωθεί – ή τουλάχιστον να μην αυξηθεί – η διαφορά της από τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου και θεωρούμε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Βέβαια, η Κάρντιφ δε θα είναι εύκολος αντίπαλος, για αυτό παίρνουμε και την κάλυψη του Draw No Bet.

Over από την Αυστρία

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90 στο ματς Αούστρια – Άλταχ. Σημαντικό Διπλό με 0-4 επί της Στουρμ Γκρατς πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Αούστρια Βιέννης, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα τέρματά της από το 60ο λεπτό και έπειτα. Η Άλταχ, από την πλευρά της, ηττήθηκε στο γήπεδό της με 1-2 από τη Σεντ Πόλτεν, και υποχώρησε στη 2η θέση, στο -3 από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ. Σήμερα αναμετρώνται δύο από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος της Αυστρίας, περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα και θα στηρίξουμε το Over.

Με την άμυνα ο Άρης

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Άρης – Κόροιβος Αμαλιάδας, με την επιλογή μας να είναι το Under 148.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Άρης σήμερα, ωστόσο παρουσιάζει σημαντικά επιθετικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και για μία ακόμη φορά αναμένεται να στηριχθεί την άμυνά του για να πάρει το ματς. Το επιθετικό πρόβλημα του Άρη είναι προφανές, η ομάδα ρίχνει το βάρος της στην άμυνα, επομένως η σοφότερη επιλογή είναι το Under 148.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ