back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με το Over στο ΟΑΚΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΣτοίχημα: Με το Over στο ΟΑΚΑ

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις στις βόρειες χώρες (Δανία, Σουηδία και Νορβηγία), ενώ τα βλέμματα μαγνητίζει ο τελικός Κυπέλλου στην Αυστρία ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ.

Φυσικά, μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο δεύτερος αγώνας της σειράς των τελικών μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabetοι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Σε φοβερή κατάσταση η Νόρκεπινγκ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Νόρκεπινγκ – ΑΪΚ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της Α’ Σουηδίας, όπου μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι κλέβουν τις εντυπώσεις. Από τέσσερις σερί νίκες έρχεται η Νόρκεπινγκ, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 3-2 επί της Χάλμσταντ, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (6-2-0), βρίσκεται πάντα στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Μάλμε. Είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς (3-1-0), στα τρία εκ των οποίων μάλιστα δε δέχτηκε γκολ, σήμερα έχει το προβάδισμα κόντρα στην ΑΪΚ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από την εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ τη Μάλμε, σκορ που διαμορφώθηκε με γκολ στο 90’ και προκάλεσε πίκρα στην ομάδα της Στοκχόλμης. Ήταν η πρώτη ήττα μετά τις 22 Απριλίου, είχε ακολουθήσει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (4-1-0) όπου μάλιστα η ΑΪΚ δε δέχτηκε γκολ. Ποντάρουμε στο φορμάρισμα της Νόρκεπινγκ και επιλέγουμε άσσο.

Άσσος με κάλυψη για Ριονέγκρο Αγκουίλας

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ριονέγκρο Αγκουίλας – Ρασίνγκ Κλουμπ, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 1.92 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Είναι παιχνίδι ρεβάνς του πρώτου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα, όπου έχει ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Ρασίνγκ Κλουμπ επιβλήθηκε 1-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της και σήμερα θέλει να υπερασπιστεί αυτό το σκορ στο γήπεδο της Ριονέγκρο Αγκουίλας. Οι Κολομβιανοί στάθηκαν αρκετά καλά στο πρώτο παιχνίδι, εντός έδρας μπορούν να αποδειχτούν ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικοί, θεωρούμε ότι έχουν τις δυνατότητες να κάνουν τη ζημιά. Οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν τελευταία, ειδικά εκτός έδρας έχουν σοβαρό αμυντικό πρόβλημα, ποντάρουμε στον 1 DNB.

Με το NG στον τελικό Κυπέλλου Αυστρίας

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης – Σάλτσμπουργκ, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για τον τελικό Κυπέλλου Αυστρίας, που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο «Worthersee». Η Ραπίντ Βιέννης θέλει να σώσει μια ακόμη μέτρια σεζόν, που έμεινε μακριά απ’ τους τίτλους, θα τα καταφέρει μόνο αν κατακτήσει το Κύπελλο (το πρώτο μετά το 1995), το οποίο παράλληλα θα της προσφέρει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Τελείωσε το πρωτάθλημα με τρεις σερί νίκες και τερμάτισε στην 5η θέση με 46 πόντους, πολύ μακριά απ’ την απόλυτη κυρίαρχη της Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ. Οι πρωταθλητές έκαναν έναν ακόμη περίπατο φέτος, τερμάτισαν στο +18 απ’ τη δεύτερη θέση, σήμερα επίσης «καίγονται» για το τρόπαιο, καθώς αν τα καταφέρουν θα μετρούν τέσσερα σερί νταμπλ! Περιμένουμε «κλειστό» παιχνίδι, όπως συνηθίζεται στους περισσότερους τελικούς, ποντάρουμε στο NG, το οποίο μάλιστα εμφανίστηκε στα 3/4 μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Πάει ψηλά το σκορ στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με τον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το Over 142.5 σε απόδοση 1.90. Με την «πλάτη στον τοίχο» παίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα 63-58 στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ. Οι πράσινοι ευτύχησαν να αντιμετωπίσουν έναν κάκιστο Ολυμπιακό, ιδιαίτερα αγχωμένο και άστοχο, ωστόσο οι κακές επιθετικές επιλογές στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και κυρίως στο φινάλε, στοίχισαν στην ομάδα του Πασκουάλ. Η σειρά των τελικών συνεχίζεται σήμερα στο ΟΑΚΑ, όπου το «τριφύλλι» θέλει να κάνει το 1-1. Περιμένουμε ότι οι δύο ομάδες θα διατηρήσουν τον υψηλό ρυθμό, αλλά με σαφώς καλύτερα ποσοστά ευστοχίας, τόσο σε προσπάθειες εντός πεδιάς, όσο και στις βολές. Ποντάρουμε στο Over 142.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ