back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με Έμεν και Ίνγκολσταντ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΣτοίχημα: Με Έμεν και Ίνγκολσταντ!

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο για το Betarades.gr, καθώς σε συνολικά 14 προτάσεις επιβεβαιώθηκαν οι 11 και συνεχίζουμε σήμερα με πέντε ακόμη προγνωστικά στοιχήματος, τα οποία προκύπτουν από Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία και Δανία, ενώ από το… μενού δε λείπει και το μπάσκετ!

Δε χάνει η Έμεν

Ξεκινάμε με το δυνατό σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Ντε Γκράαφστσαπ – Έμεν. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν με μεγάλους στόχους, αλλά προς το παρόν δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά. Οι γηπεδούχοι αδυνατούν να βρουν σταθερότητα, προέρχονται από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με τη Φόλενταμ, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μετρούν μόλις μία νίκη (1-3-1). Η Έμεν, από την πλευρά της, προέρχεται, επίσης, από “λευκή” ισοπαλία (Γκόου Αχέντ Ιγκλς εντός) και σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά πέντε διαδοχικά “Χ”! Οι φιλοξενούμενοι αδικούνται από τη συγκομιδή τους, χάνουν δύσκολα και θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Κερδίζει η Ίνγκολσταντ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.00. Με επτά βαθμούς μετά από οκτώ αγωνιστικές, η Ίνγκολσταντ φιγουράρει στη διόλου τιμητική 16η θέση. Ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα, με τρεις διαδοχικές ήττες, στη συνέχεια, ωστόσο, βελτιώθηκε κάπως και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της έχει ρεκόρ 2-1-2. Υποδέχεται σήμερα την Ντάρμσταντ, κόντρα στην οποία έχει θετική παράδοση, καθώς τις τέσσερις τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε δεν ηττήθηκε (2-2-0), ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της Ίνγκολσταντ.

Θέλτα με χάντικαπ

Περνάμε στην αναμέτρηση Θέλτα – Χιρόνα, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ της Θέλτα σε απόδοση 2.35 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Θέλτα με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Θέλτα κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Η ομάδα της Γαλικίας ξεκίνησε “νωχελικά” τη σεζόν, την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο, “ξέσπασε” κόντρα στην Έιμπαρ, την οποία συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας. Η Χιρόνα, από την πλευρά της, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, ενώ δεν έχει καταφέρει καν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Θέλτα έχει το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση, πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα κερδίσει, αλλά ότι θα καλύψει και το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Με τα γκολ στη Δανία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι με το παιχνίδι Χέλσινγκορ – Άαρχους, στο οποίο θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Αναμετρώνται δύο από τις χειρότερες άμυνες της Δανίας, με τη Χέλσινγκορ να έχει δεχθεί 20 τέρματα μετά από δέκα αγωνιστικές και την Άαρχους 15. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη, καθώς έχουν μείνει από νωρίς πίσω στη βαθμολογία, περιμένουμε ένα ματς με αρκετά γκολ!

Χαμηλό σκορ στην πρεμιέρα

Τέλος, από το πρόγραμμα του μπάσκετ έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι Σ. Όλιβερ – Μπάμπεργκ, με την επιλογή μας να είναι το Under 150.5 πόντοι σε απόδοση 1.91. Ο πρώτος στόχος της Μπάμπεργκ είναι η διάκριση στην Euroleague και όπως συνέβη πέρσι, έτσι και φέτος, αναμένεται να παίξει στα πρώτα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα σκληρή άμυνα, δοκιμάζοντας συστήματα ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Η Σ. Όλιβερ, από την πλευρά της, είναι πάντα ένα αμυντικό σύνολο, απόψε στην πρεμιέρα κόντρα στην κορυφαία ομάδα της Γερμανίας, δε θα ανοίξει τον ρυθμό και το Under φαντάζει ασφαλής επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ