back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Δεν χάνει η Χιλή

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΣτοίχημα: Δεν χάνει η Χιλή

Αρκετά “πλούσιο” είναι το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, το οποίο περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από Σκανδιναβία, Λατινική Αμερική και φυσικά, το μεγάλο τελικό του Confederations Cup ανάμεσα σε Χιλή και Γερμανία. Τρεις είναι οι αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν σήμερα Κυριακή (02/07), τις οποίες και θα δούμε ευθύς αμέσως.

Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι Χιλιανοί

Χιλή και Γερμανία διασταυρώνουν απόψε τα “ξίφη” τους, για το μεγάλο τελικό του Confederations Cup που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας. Αμφότερες έχουν επιδείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής, με τους Χιλιανούς να παρουσιάζονται καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι και τους Γερμανούς να παρουσιάζονται ανώτεροι στο επιθετικό. Κάθε τελικός έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, τα “πάντσερ” έχουν παραταχθεί με εναλλακτική αποστολή στο συγκεκριμένο τουρνουά και πιστεύουμε πως σήμερα δεν θα ανταποκριθούν το ίδιο καλά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Οι σκληροτράχηλοι Χιλιανοί είναι σε θέση να σηκώσουν το τρόπαιο, έτσι θα πάμε με το 1DNB σε απόδοση 2.10.

Κερδίζει η ΑΪΚ

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι ΑΪΚ – Όστερσουντς, από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 21 βαθμούς, είναι στο -6 από την κορυφή και από εδώ και στο εξής οφείλουν να “χτίσουν” μομέντουμ, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις το φετινό τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην 3η θέση ισοβαθμώντας με την ΑΪΚ, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνουν στα τόσο υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, μιας και δεν διαθέτουν τόσο ποιότητα όσο οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται τόσο ψηλά. Θα στηρίξουμε την έδρα, κρατώντας τον άσσο σε απόδοση 2.25

Ανεβάζει ρυθμούς η Μινέιρο

Η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται την Κρουζέιρο για την 11η αγωνιστική της βραζιλιάνικης Serie A. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν άσχημα τις φετινές τους υποχρεώσεις, ωστόσο δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Κρουζέιρο από την πλευρά της βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει ρεκόρ 1-1-2 στα τέσσερα τελευταία και πιθανόν να περάσει ακόμη ένα δύσκολο βράδυ σε περίπτωση που δεν παρουσιάσει αισθητή βελτίωση. Πάμε κι εδώ με τον άσσο σε απόδοση 2.25.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ