back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Χαμηλό σκορ στην Πόλη

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΣτοίχημα: Χαμηλό σκορ στην Πόλη

Επιλογές από ποδόσφαιρο και μπάσκετ περιλαμβάνει το σημερινό στοιχηματικό μενού. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο εκτός έδρας ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα, ενώ από πλευράς ποδοσφαίρου καταλήξαμε σε δύο προτάσεις από Σουηδία και Μεξικό.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με το Under 145.5 για Ολυμπιακό

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε Under 145.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, με τη Φενέρμπαχτσε να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση, τόσο λόγω έδρας, όσο και λόγω φόρμας. Οι ερυθρόλευκοι έρχονται απ’ την εντός έδρας ήττα 62-70 απ’ τον Παναθηναϊκό, είχαν προηγηθεί άλλες δύο απαράδεκτες εμφανίσεις, το 49-56 επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο και το 73-51 από την Μπαρτσελόνα, με κύριο στοιχείο σε όλα τα ματς την κάκιστη επιθετική λειτουργία του. Σε καλύτερη κατάσταση είναι η Φενέρ που παίζει στην έδρα της και είναι το φυσιολογικό φαβορί αφού αν παίξει την γνωστή της άμυνα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την ήδη προβληματική επιθετική εικόνα του Ολυμπιακού. Προφανής επιλογή το Under 145.5.

Προβάδισμα σε Τρέλεμποργκ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Τρέλεμποργκ – Γιόνσεπινγκ, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Είναι αγώνας διαβάθμισης για την άνοδο/παραμονή στην Α’ Σουηδίας. Είναι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Γιόνσεπινγκ να έρχεται απ’ την Α’ Κατηγορία και την Τρέλεμποργκ να εποφθαλμιά τη θέση της ερχόμενη απ’ τη Β’ Κατηγορία. Η Τρέλεμποργκ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και σίγουρα θα στηριχθεί στη δύναμη της, για να πάρει προβάδισμα ενόψει της δύσκολης ρεβάνς. Την ίδια στιγμή, η Γιόνσεπινγκ είναι κάκιστη εκτός έδρας, παντελώς ανάξια εμπιστοσύνης, έστω κι αν θεωρητικά είναι πιο ποιοτική. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους και επιλέγουμε 1 DNB.

Νίκη και πρόκριση για Μοντερέι

Πάμε στο Κύπελλο Μεξικού και την αναμέτρηση Μοντερέι – Αμέρικα, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.85. Πρόκειται για νοκ-άουτ ημιτελικό Κυπέλλου, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσουν απευθείας πέναλτι. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί στο πρωτάθλημα, με τη Μοντερέι να επικρατεί 2-0. Οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα, όμως έρχονται απ’ το εντός έδρας κόντρα στη Σάντος Λαγκούνα, γκέλα που ίσως να τους κοστίσει την πρωτιά. Στον αντίποδα, η Αμέρικα έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Πουέμπλα, σήμερα καλείται να παίξει με πολλές απουσίες. Επιλέγουμε άσσο.

Με ψυχολογία η Ρέτζιο Εμίλια

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με το Eurocup και την αναμέτρηση Ρέτζιο Εμίλια – Μπούντουσνοστ, όπου επιλέγουμε Ρέτζιο Εμίλια -3.5 σε απόδοση 1.90. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για αμφότερες τις ομάδες, που δίνουν μάχη για την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο διαδοχικές ήττες στην Ευρώπη κόντρα σε Χάποελ Ιερουσαλήμ (61-63) και Μπάγερν (83-58), ωστόσο έδειξαν να συνέρχονται με το εμφατικό εντός έδρας 90-42 επί της Πιστόια. Μέχρι σήμερα η Εμίλια υποτιμούσε τον εαυτό της με τις άθλιες εμφανίσεις στην Ιταλία, σήμερα το κλίμα είναι εξαιρετικό, επιλέγουμε Ρέτζιο Εμίλια -3.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ