back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητά

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΤα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητά

Πολύ διαφορετικός είναι ο κόσμος μας, όλο και περισσότερο, ειδικά την τελευταία δεκαετία. Τι είναι αυτό που έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα όλων μας; Μα φυσικά τα εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα τύπου smartphones, τα οποία και πλέον υιοθετούνται από όλο και πιο… παλιομοδίτες, αφού δεν είναι μόνο για διασκέδαση, αλλά έχουν και πολλές πρακτικές πλευρές και χρήσιμες εφαρμογές.

Στις μέρες μας, σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν κι από ένα smartphone, το οποίο χρησιμοποιούν με κάθε πιθανό τρόπο εκτός από τα τηλεφωνήματα. Μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από το Skroutz, να περάσουν ώρα στo PokerStars Casino ή να δουν κάποια σειρά στο Amazon TV. Όπως είναι λογικό, μπορούν πλέον να παίξουν και χιλιάδες παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Τι καλύτερο για να συνοδεύσεις την ώρα που περιμένεις σε μία ουρά, την ώρα που είσαι στο μετρό ή όταν χαζεύεις πριν κοιμηθείς, από ένα καλό παιχνίδι στο κινητό. Οι δυνατότητες είναι πολλές και έχουν βγεί κυριολεκτικά εκατομμύρια παιχνίδια για να παίξει κάποιος στο κινητό του. Ας δούμε αυτά που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια:

POKEMON GO

To Pokemon Go είναι ίσως το παιχνίδι που σκόρπισε τον περισσότερο μαζικό ενθουσιασμό στο κοινό. Εκατομμύρια άνθρωποι που δεν είχαν παίξει ποτέ παιχνίδια στο κινητό και άρχισαν να βολτάρουν προσπαθώντας να πιάσουν τα πιο δυνατά πόκεμον. Έχοντας ξεκινήσει το 2016, εξακολουθεί να έχει αρκετό κοινό, αν και πολύ λιγότερο σε σχέση με εκείνο που είχε τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύτηκε το GPS και έκανε τους παίκτες να κυκλοφορούν στην πόλη τους για να πιάσουν τα συμπαθεστατα πόκεμον και να κάνουν έπειτα μάχες με αυτά.

The Room

Το The Room είναι μια σειρά από παιχνίδια παζλ. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που έκανε πολύ δημοφιλές το είδος του παζλ και των γρίφων στο κινητό τηλέφωνο. Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς The Room είναι εξίσου μεγάλη επιτυχία με τα προηγούμενα, ενώ όλα παίζονται πολύ ακόμα και σήμερα.σε λογισμικό Android. Το The Room έχει μια σειρά από παιχνίδια παζλ με σκοπό την απόδραση, ενώ κάθε δωμάτιο έχει ένα σωρό μυστηριώδη αντικείμενα. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να βγείτε από το κάθε δωμάτιο, αφού προηγουμένως λύσετε με επιτυχία τον κάθε γρίφο που θα εμφανιστεί. Οι παίκτες προχωρούν από δωμάτιο σε δωμάτιο για να βρουν ακόμη περισσότερα μοναδικά αντικείμενα και να λύσουν τους γρίφους τους μέχρι να κερδίσουν το παιχνίδι.

Legends of Runeterra

Το Legends of Runeterra είναι ένα από τα νεότερα παιχνίδια Android που έχουν κάνει μεγάλο πάταγο. Είναι ένας διαδικτυακό παιχνίδι μαχών με κάρτες, όπως το Hearth μαχητής παρόμοιος σε εύρος με παιχνίδια όπως το Hearthstone και το Yu-gi-Oh. Οι παίκτες συλλέγουν κάρτες και ήρωες και στη συνέχεια δημιουργούν τις δικές τους τράπουλες. Με αυτές θα κάνουν και τις μάχες τους με τους άλλους παίκτες στην πλατφόρμα.

Player Unknown’s Battlegrounds Mobile

Το PUBG Mobile είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητά σε περισσότερες από 100 χώρες. Αυτό το παιχνίδι βασίζεται σε ένα εξαιρετικό shooter gameplay. Υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε αυτό το παιχνίδι, αφού έχει πολλούς χάρτες μάχης, διαφορετικά όπλα και εξοπλισμούς.. Όταν κυκλοφόρησε η έκδοση του PUBG για υπολογιστή, ήταν μια μάλλον νέα ιδέα του battle royale, με τους παίκτες να προσγειώνονται σε ένα άγνωστο νησί και να καλούνται να μονομαχήσουν μέχρι να επιβιώσει ένας. Οι χάρτες στο PUBG Mobile είναι ίδιοι με τον υπολογιστή, ακόμη και τα ονόματα των χαρτών είναι ίδια. Πραγματικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι των γραφικών, αλλά και της συνολικής μεταφοράς του παιχνιδιού από τον υπολογιστή στα κινητά τηλέφωνα.

Among Us

Το Among Us είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στο διαδίκτυο που ακολουθεί μια φρέσκια και πολύ μοντέρνα προσέγγιση στο διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παικτών, απαιτώντας προσεκτική επικοινωνία, παράλληλα με μία δόση χιούμορ. Είναι αρκετά απλό σε ότι αφορά τα γραφικά και τον τρόπο παιχνιδιού, όμως η άντριγκα και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι αυτά που εξιτάρουν τόσους πολλούς παίκτες. Συνδεθείτε με τους συμπαίκτες σας στην προετοιμασία του διαστημοπλοίου σας για την αναχώρηση, αλλά προσέξτε, υπάρχει κάποιος που θέλει να σαμποτάρει την αποστολή. Εκτός βέβαια αν είστε εσείς… οπότε προχωρήστε αμέσως και δολοφονήστε το πλήρωμά σας πριν σας καταλάβουν!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ