back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με τις έδρες σε Καζακστάν και Σκωτία

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΜε τις έδρες σε Καζακστάν και Σκωτία

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του πάμε στοίχημα, με εννιά αναμετρήσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ να κοσμούν το σημερινό μενού. Εμείς ξεχωρίσαμε τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια, τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά review όλων των εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Mybet.

Παίρνει το προβάδισμα η Αστάνα

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστάνα και Λέγκια Βαρσοβίας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι “μπήκαν” στα ευρωπαϊκά δρώμενα από τον προηγούμενο γύρο, όπου και απέκλεισαν τη Σπάρτακς, σημειώνοντας μια νίκη (0-1 εκτός) και μια ισοπαλία (1-1 εντός). Το πρωτάθλημα του Καζακστάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Αστάνα μοιάζει και εκεί ανίκητη, όντας στην κορυφή και στο +7 από τους διώκτες της. Μετράει επτά νίκες και μια ισοπαλία στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στη Λέγκια είναι σε θέση να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα το προβάδισμα εν όψει της δύσκολης ρεβάνς που ακολουθεί. Οι Πολωνοί από την πλευρά τους απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο με περίσσεια άνεση τη Μάριεχαμν (9-0 συνολικό σκορ) και φιλοδοξούν να συνεχίσουν θετικά τις υποχρεώσεις τους. Το έργο τους κόντρα στην Αστάνα είναι πολύ πιο δύσκολο και ιδίως στο Καζακστάν, όπου οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται εξαιρετικά δυνατοί. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 2.40.

Γκολ και θέαμα στη Γαλλία

Συνεχίζουμε ίσως με το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της σημερινής ημέρας, αυτό ανάμεσα σε Νις και Άγιαξ. Οι Γάλλοι προέρχονται από μια εξαιρετική σεζόν, στην οποία τερμάτισαν στην 3η θέση της Ligue 1, “τσεκάροντας” παράλληλα την παρουσία τους σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο “Αίαντας” από την άλλη είναι μια από τις πολύπειρες ομάδες της διοργάνωσης, με συνεχή παρουσία στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι, έχουν ποιοτικότατες γραμμές κρούσης και το σενάριο του να σημειωθούν τρία γκολ ή περισσότερα φαντάζει πολύ πιθανό. Θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.14.

Με το αμφίσκορο στο Ισραήλ

Περνάμε στην αναμέτρηση Χαποέλ Μπερ Σεβά – Λουντογκόρετς. Οι Ισραηλινοί προέρχονται από μια άνετη πρόκριση επί της Χόνβεντ, κόντρα στην οποία σημείωσαν δυο νίκες με 2-1 εντός έδρας και 2-3 εκτός. Το έργο τους στον 3ο προκριματικό γύρο δυσκολεύει αρκετά, καθώς έχουν μπροστά τους την επικίνδυνη Λουντογκόρετς, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να εδραιώνει την παρουσία της στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο σημερινό παιχνίδι θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία, η αμυντική τους αστάθεια όμως προβληματίζει αρκετά. Η Λουντογκόρετς από την πλευρά της απέκλεισε τη Ζαλγκίρις με μια ήττα (2-1 εκτός) και μια νίκη (4-1 εντός) κι επίσης προβλημάτισε με την αμυντική της συμπεριφορά. Δύσκολα θα αλλάξουν “πρόσωπο” οι δυο ομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι, έτσι θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.95.

Νίκη με λίγα γκολ οι Κέλτες

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρόζενμποργκ. Οι Σκωτσέζοι είναι το φαβορί όσον αφορά την πρόκριση και μέσα στο “σπίτι” τους θα προσπαθήσουν να θέσουν βάσεις πρόκρισης. Ταυτόχρονα, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και κόντρα στη μέτρια, φετινή, Ρόζενμποργκ, έχουν τη δυνατότητα να τα καταφέρουν. Οι Νορβηγοί από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να “χαλάσουν” το παιχνίδι των Κελτών, δύσκολα όμως θα διατηρήσουν άθικτη την εστία τους. Θα επιλέξουμε το συνδυαστικό 1 & Under 3,5 γκολ σε απόδοση 2.12.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ