Το φρεσκοστυμμένο είναι πάντα είναι πάντα δροσερό και απολαυστικό τώρα το καλοκαίρι και όσο κι αν οι χυμοί στερούνται φυτικών ινών, αποτελούν σίγουρα έναν τρόπο ενυδάτωσης, που σας παρέχει βιταμίνες που ενισχύει το ανοσοποιητικό, σας χαρίζει ενέργεια, ανταποκρίνεται στη χορτοφαγία και τη vegan διατροφή και κάνει καλό στην υγεία.
Είναι ιδανικοί στο πρωινό, ενώ μπορείτε να τους αξιοποιήσετε στη διατροφή σας για να αντικαταστήσετε άλλα, γεμάτα ζάχαρη ροφήματα, κάτι που συστήνω κι εγώ πολύ ως διατροφολόγος, ειδικά σε όσους καταναλώνουν πολλά αναψυκτικά και χυμούς του εμπορίου.
Υλικά
- 200γρ. αγγούρι
- 200γρ. καρπούζι
- 200γρ. φράουλες
- 15γρ. χυμό λάιμ ή λεμόνι
- 3γρ. φύλλα δυόσμου
- 120γρ. πράσινο τσάι (κρύο)
- 15γρ. μέλι
- 10 παγάκια
Διαδικασία
Προσθέτετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε σε δυνατή ένταση μέχρι να γίνουν ένα λείο μίγμα.
Σερβίρετε τα χυμό σε ποτήρια ή μεταφέρετε σε παγούρι, για να το πάρετε μαζί σας στο δρόμο και απολαμβάνετε.
olivemagazine.gr


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]