back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυτά τα τέσσερα ζώδια μπορούν να σε “κάνουν δικό τους πολύ εύκολα”

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΑυτά τα τέσσερα ζώδια μπορούν να σε “κάνουν δικό τους πολύ εύκολα”

Όταν πρόκειται για ρομαντισμό , σίγουρα υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι φυσικοί για φλερτ. Θα πουν όλα τα σωστά πράγματα για να σαρώνουν τα πόδια σας, και είναι κυρίαρχοι να απομακρύνουν τυχαίες ρομαντικές χειρονομίες.

Αν και αυτοί οι άνθρωποι είναι γοητευτικοί από τη δεύτερη φύση, αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι θα είναι οι καλύτεροι εταίροι.

Λέων

Ένας Λέων αγαπά να λέει και να κάνει όλα αυτά τα σωστά πράγματα που θα την βοηθήσουν να νιώθει γοητευτική στους άλλους. Θα επισημάνει τις επιτυχίες της και τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της. Θα είναι εντελώς χαρισματική και ελκυστική. Το σπίτι της είναι περιποιημένο αλλά μερικές φορές παραφορτωμένο από άποψη διακόσμησης.

Θα είναι γρήγορη να επισημάνει τα πράγματα που την κάνουν μια πολύ καλή πηγή (όπως πόσο διασκεδαστικό και τολμηρό είναι αυτή) αλλά καθώς τη γνωρίζετε καλύτερα, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τέλεια. Παντρεύεται μόνο με σκοπό τη δημιουργία οικογένειας και γίνεται άψογη μητέρα. Ο άντρας που θα την συντροφεύσει πρέπει να είναι καταξιωμένος επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, να της δείχνει συνεχώς την αγάπη, τον πόθο και τον θαυμασμό του.

Της αρέσουν οι ευχάριστες και ρομαντικές εκπλήξεις, αλλά παίρνει πολλές φορές την πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα όπου διακρίνεται για το πάθος και τη φλογερή της ανταπόκριση. Το σπίτι σας θα είναι γεμάτο φίλους που θα θαυμάζουν την άνετη και πολυτελή ζωή σας. Να της κάνεις τα χατίρια και η ζωή μαζί της θα είναι παραμυθένια.

Ζυγός

Ένας Ζυγός είναι εξαιρετικά χαριτωμένος και έτοιμος. Είναι πάντα ευγενικός. Θα δοκιμάσει πάντα το καλύτερο για να σας κάνει να γελάσετε και να χαμογελάσετε. Είναι διακριτική και είναι απόλυτα ρομαντική που θα κάνει πράγματα όπως να σας αγοράσει λουλούδια και δώρα. Όταν πρόκειται για αγάπη, ένας Ζυγός ξέρει ότι όλα πρέπει να ξέρουν για να κάνουν τον σύντροφό της να αισθάνεται καλά και μπορεί να κερδίσει την καρδιά σχεδόν του καθενός.

Σίγουρα είναι ελκυστική, αλλά καλύτερα θα ήταν να είστε προειδοποιημένος από τώρα ότι συχνά της παίρνει αρκετό χρόνο για να αποφασίσει για τον κατάλληλο άνδρα που θα μοιραστεί τη ζωή της.  Ποτέ δε χάνουν τη θηλυκότητα τους ακόμα κι αν έχουν κάποιο δύσκολο επάγγελμα ή είναι φλογερές φεμινίστριες.

Ψάχνει εκλεπτυσμένο σύντροφο με κοινωνική προβολή, καλή εμφάνιση και τέλειους τρόπους. Δεν ανέχεται την προχειρότητα και την ασχήμια και για να τραβήξεις το ενδιαφέρον της θα πρέπει να της αποδείξεις ότι η κοινή σας ζωή θα είναι υπέροχη.

Τοξότης

Ένας Τοξότης έχει μια καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Θα σε κάνει να γελάς τόσο σκληρά. Έχει μια τρομερά θετική προσωπικότητα που κάνει τους άλλους να αισθάνονται καλά. Εκτός από αυτό, είναι σούπερ περιπετειώδης και θα βρει πάντα τις πιο τρελές ιδέες. Είναι ο τύπος της γυναίκας που άλλες γυναίκες συχνά ζηλεύουν – πάντα ακτινοβολεί έναν αέρα θετικότητας. Βεβαίως, πρέπει να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται κι αυτή κατάθλιψη, αλλά συχνά δεν θα το καταλαβαίνετε, και αν δείτε σημάδια θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Συνήθως έχει τον ρόλο του ψυχολόγου της παρέας γιατί έχει κατανόηση και ευφυϊα, οι άνθρωποι λατρεύουν να της μιλούν για τα προβλήματά τους, επειδή τους καταλαβαίνει. Ακόμα και σε μία σχέση, βάζει τον εαυτό της στη θέση του άλλου για να τον καταλάβει. Ένα ακόμα  από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της είναι η σκληρή της δουλειά. Όταν θελήσει να πετύχει κάτι, βάζει όλο της το είναι για να το καταφέρει.

Είναι ζώδιο που δεν θα σας πει ποτέ ψέματα. Ο Τοξότης είναι ένας καθαρός και διάφανος άνθρωπος συναισθηματικά, ό,τι βλέπεις, αυτό παίρνεις. Επίσης, είναι ηθικός, σωστός, έχει υψηλά ιδανικά κι αγαπάει την αλήθεια. Δε θα σε κοροϊδέψει ποτέ με ένα βολικό ψέμα, αλλά αντίθετα δεν τρομάζει στην ιδέα να μοιραστεί μαζί σου και μια άβολη αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι η Τοξότης είναι μερικές φορές περισσότερο έντιμη και ειλικρινής απ’ ότι χρειάζεται, θα σας λέει ακριβώς τι σκέπτεται για κάθε πλευρά της προσωπικότητας και ζωής σας, και μερικά πράγματα δεν θα σας ευχαριστούν πολύ. Δεν κριτικάρει όπως η Παρθένος· δεν αντιλαμβάνεται ότι κριτικάρει. Σας αφήνει να ξέρετε αυτό που σκέπτεται. Η εξατομικευμένη προσωπικότητά της μπορεί να γοητεύσει σχεδόν για οποιονδήποτε. Απεχθάνεται την κοροϊδία και το ψέμα γιατί η ίδια είναι πολύ ανοιχτόμυαλη και μπορεί να δεχτεί και να επεξεργαστεί ότι της πεις.  Αν και πάρα πολλοί άνθρωποι θα την θαυμάσουν, δυστυχώς δεν δεσμεύεται σε πολλούς ανθρώπους. Αν όμως το κάνει μην την χάσετε γιατί θα ζωντανέψει τη ζωή σας με πολλούς και ποικίλους τρόπους!

 Δίδυμος

Το μεταβαλλόμενο μυαλό των Δίδυμων τους καθιστά εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Αυτό θα σε προκαλέσει να θες να την γνωρίσεις καλύτερα. Η δίδυμος είναι διασκεδαστική φιλική αλλά και πολύ ισχυρογνώμων, ειρωνική, γκρινιάρα και ασταθής.

Γενικά δεν θεωρείται άπιστη γιατί δεν ψάχνει για σαρκικές απολαύσεις, αν όμως δεν καλύπτεται από το σύντροφο της σε όλους τους τομείς, εύκολα θα απιστήσει χωρίς τύψεις και ίσως ερωτευτεί και άλλον παράλληλα. Δεν ενδιαφέρεται για το νοικοκυριό αλλά όταν ασχοληθεί είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

Νιώθουν οτι πρέπει να μπουν κι αυτοί στο παιχνίδι. Αυτό όμως μερικές φορές τους κάνει αδιάκριτους. Λόγω του ότι τους αρέσει τόσο η επικοινωνία, περισσότερο ίσως από κάθε άλλο ζώδιο, είναι τρομερά κοινωνικά όντα. Οι Δίδυμοι έχουν μια ικανότητα να αντιδρούν άμεσα σε καταστάσεις κι ως εκ τούτου, έχουν ένα πολύ νευρικό ταμπεραμέντο, η γλώσσα της  πάει ροδάνι και είναι ιδιαίτερα εφευρετική στις δικαιολογίες και τα ψέματα. Αξίζει να την έχεις στην ζωή σου και να περάσεις καλά με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα της αλλά δεν είναι ζώδιο που μπορείς να εμπιστευθείς και η σχέση θα κρέμεται πάντα απο μια κλωστή.

astrology.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ