back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χωρίς γάντια και μάσκες οι λιμενικοί… τους άφησαν στο έλεος του Θεού

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΧωρίς γάντια και μάσκες οι λιμενικοί... τους άφησαν στο έλεος του Θεού

Δεν έχουν ούτε καν τα απαραίτητα για να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά με τους λαθρομετανάστες – Ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου


Χωρίς τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά με τους δεκάδες λαθρομετανάστες, εκτελούν υπηρεσία τα στελέχη του λιμενικού σώματος, στην περιοχή μας, γεγονός που τα ανάγκασε να ζητήσουν τη συνδρομή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου.

Ο σύλλογος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους και σήμερα παρέδωσε 20 κιβώτια που περιείχαν μάσκες, γάντια, γάζες, οινόπνευμα , αντισηπτικό υγρό και άλλο φαρμακευτικό υλικό ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των περίπου 340 ατόμων που στελεχώνουν συνολικά 20 υπηρεσίες στο νομό μας.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου κατόπιν αιτήματος της Ένωσης προσωπικού του Λιμενικού Σώματος του Νομού Δωδεκανήσου, σήμερα Τρίτη 26 Αυγούστου 2014, παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό για τη προστασία των στελεχών της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 20 κιβώτια με γάντια, μάσκες, γάζες, χάπια ναυτίας καθώς και συσκευασίες με οινόπνευμα και αντισηπτικό υγρό.

Η ποσότητα του φαρμακευτικού υλικού θα διανεμηθεί σε συνολικά 20 υπηρεσίες -Πλωτά και Λιμενικά καταστήματα- συνολικής δύναμης 340 ατόμων.

Η χορηγία του φαρμακευτικού υλικού γίνεται στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου με το Λιμενικό Σώμα και της συνεχούς υποστήριξης των Υπηρεσιών και του προσωπικού του νομού Δωδεκανήσου.

Στη συνάντηση τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός πως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου είναι ο μόνος Φαρμακευτικός Σύλλογος ανά την Ελλάδα ο οποίος δέχεται να εκτελούνται οι συνταγές των ασφαλισμένων του Λιμενικού σώματος επί πιστώσει, διευκολύνοντας έτσι τα μέγιστα τη φαρμακευτική περίθαλψη των εργαζομένων στο Λιμενικό Σώμα».

rodiaki.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ