15-06-2019 Τελευταία ενημέρωση: 17:28, στις 15-06-2019

Συνέχεια των σημαντικών εκπτώσεων στα εισιτήρια εκπαιδευτικών από την «Dodekanisos Seaways

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Δωδεκανησιακά νέα
Εμφανίσεις: 1025 φορές

Κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου τις περασμένες σχολικές χρονιές 859  εκπαιδευτικοί στη περιοχή μας  κέρδισαν σημαντικές εκπτώσεις καθώς και πακέτα προσφορών.

Εκδόθηκαν έτσι  3056   εισιτήρια με έκπτωση  και παραχωρήθηκαν  51 ελεύθερα  (free)  εισιτήρια.  Η   διοίκηση της εταιρίας « Dodekanisos Seaways» και εφέτος αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο και σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών του νομού συνεχίζει  να προσφέρει στα ήδη μέλη της  Κάρτας Bonus Miles και σε  συναδέρφους μόνιμους και  αναπληρωτές που θα υπηρετήσουν στην περιοχή σημαντικές  εκπτώσεις  καθώς και πακέτα προσφορών όχι  μονάχα στους  εκπαιδευτικούς αλλά και   σε   μαθητές    για τη νέα σχολική χρονιά. Αυτό συμφωνήθηκε  μετά από συζητήσεις με το διοικητικό συμβούλιο της  Α  ΕΛΜΕ  Δωδεκανήσου. Η  «Dodekanisos Seaways» δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες συγκοινωνίες στα Δωδεκάνησα και στα  νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου από το 2000.Διαθέτει δύο σύγχρονα ταχύπλοα καταμαράν (το «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride»),  το Ε/Γ-Ο/Γ «Παναγία Σκιαδενή»  και  καλύπτει συνολικά 17 προορισμούς:  Ρόδο, Σύμη, Πανορμίτη Σύμης, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο, Αγαθονήσι, Καστελόριζο, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Αρκούς, Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.

Να σημειωθεί ότι λόγω της πυκνότητας , της  συνέπειας των δρομολογίων, της ταχύτητας, της ασφάλειας, οι υπηρεσίες που προσφέρει  η εταιρία έχουν αναγνωριστεί καθολικά από τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς  και έχουν συμβάλει  σημαντικά  στην οικονομική, τουριστική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη των νησιών μας και ειδικότερα των μικρών και απομονωμένων.


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook