Ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός συναντήθηκε τη Δευτέρα στο Υπουργείο Υγείας με τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή στον οποίο έθεσε υπόψη τα εκκρεμή ζητήματα Υγείας της Δωδεκανήσου και ιδιαιτέρως το θέμα της δημιουργίας του Ογκολογικού – Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
Όσον αφορά το θέμα των ιατρών στα μικρά νησιά και στα αγροτικά ιατρεία, ο καθηγητής Δ. Κρεμαστινός υπενθύμισε στον Υπουργό το νόμο που είχε περάσει επί προεδρίας του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο οποίος προέβλεπε την αναγραφή στην προκήρυξη των κινήτρων της παροχής δωρεάν στέγης και διατροφής προς τους γιατρούς, προκειμένου να καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις.
Ο Υπουργός Υγείας έμεινε απόλυτα σύμφωνος και υποσχέθηκε την πλήρη στήριξή του στη δημιουργία του Ογκολογικού – Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στη Ρόδο.

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί