Η Νομαρχιακή Επιτροπή ν. Δωδεκανήσου με ανείπωτη οδύνη αποχαιρετά τη συμπατριώτισσα μας και Πρόεδρο του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά. Τη μέχρις εσχάτων άνιση μάχη της με την ασθένεια της, την έδωσε διακριτικά και μακριά από τη δημοσιότητα με γενναιότητα και θάρρος.
Κάθε Δωδεκανήσιος/α σήμερα έχασε μία σύμμαχο στο πεδίο της πολιτικής, μια αγωνίστρια για τα νησιά μας, πέρα από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον.
Το όραμα της για καλύτερη ζωή για όλους τους νησιώτες παραμένει, και θα παραμένει ζωντανό όσο όλοι μας στοιχιζόμαστε αδελφωμένοι πίσω από τις κοινές μας αξίες.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Πρόεδρε μας!

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup