back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη στην Ράνια Ρεμπούλη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΣυγχαρητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη στην Ράνια Ρεμπούλη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Αγαπητή μου Ράνια, τα θερμότερα συγχαρητήρια μου για την εξαιρετική επίδοση σου και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η αγάπη σου για τον αθλητισμό, η πίστη σου στις δυνατότητες σου και η εξαιρετική προετοιμασία σου δείχνουν σε όλους μας ότι κάθε στόχος μπορεί να επιτευχθεί, όσο δύσκολος και να είναι.

Αποτελείς ένα φωτεινό παράδειγμα για τη νέα γενιά των αθλητριών και αθλητών.

Ειδικά, η ενεργός και διαρκής παρουσία σου στη Λέρο, στο νησί στο οποίο γεννήθηκες, μεγάλωσες και ξεκίνησες τα πρώτα σου αθλητικά βήματα, και τα Δωδεκάνησα, αποτελεί μοναδική έμπνευση για όλους τους νησιώτες που επιμένουν να προσφέρουν στον τόπο τους, εδώ στο ακριτικό Αιγαίο!

Να είσαι πάντα καλά και υγιής! Σε ευχαριστούμε πολύ, γιατί με τη σημερινή επιτυχία σου ακούστηκε για μια ακόμα φορά η Λέρος, τα Δωδεκάνησα και η ψυχή των ανθρώπων τους!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ