back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σοκ και ανατριχίλα από τη δεύτερη αυτοκτονία στη Ρόδο

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΣοκ και ανατριχίλα από τη δεύτερη αυτοκτονία στη Ρόδο

Θλίψη, προβληματισμό αλλά κυρίως οργή σε χιλιάδες συμπατριώτες μας, έχουν προκαλέσει τα δύο τελευταία περιστατικά αυτοκτονιών, από συμπολίτες μας, οι οποίοι ευρισκόμενοι αποδεδειγμένα πλέον σε οικονομικό αδιέξοδο, έβαλαν τέρμα στη ζωή τους, αποφασίζοντας να αυτοκτονήσουν!

Η νέα αυτοκτονία η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις μαρτυρίες οφείλεται καθαρά σε οικονομικούς λόγους, «πάγωσε» την τοπική κοινωνία καθώς όλα αυτά τα αντίστοιχα φαινόμενα που παρουσιάστηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην υπόλοιπη χώρα, άρχισαν σιγά – σιγά να «μεταφέρονται» και στην περιοχή μας σε βάρος των αδύναμων οικονομικά ανθρώπων.

Τα δύο τραγικά περιστατικά (είχε προηγηθεί η αυτοκτονία του ζωγράφου στην πόλη της Ρόδου) αποδεικνύουν την πίεση που υφίστανται δεκάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, αρκετοί από τους οποίους βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού τα τελευταία τρία χρόνια εξαιτίας του οικονομικού αυτού αδιεξόδου που έχουν προκύψει στη ζωή τους. 

Δεδομένου μάλιστα ότι συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και στο νησί μας, η αγορά του οποίου ήταν σε καλύτερη μοίρα συγκριτικά με άλλες περιοχές, φανερώνουν την κατάσταση που διαμορφώνεται και σε τοπικό επίπεδο. 

Το χθεσινό περιστατικό έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι όταν καμαριέρα εντόπισε στην περιοχή του Eden Rock το άψυχο σώμα του 54χρονου οικογενειάρχη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας κρεμάστηκε σε δέντρο που βρίσκεται στην άκρη της οδού. 

Η είδηση του χαμού του 54χρονου σόκαρε την τοπική κοινωνία και βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους τους, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έγινε, ενώ όλοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, καλοσυνάτο, ευγενικό και ευαίσθητο, αγαπητό από όλους. 

Η κηδεία του 54χρονου θα γίνει σήμερα στη μία το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιαλυσό.

Εφημερίδα Ροδιακή

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ