Σε αργία τέθηκε η Ρένα Μαντικού, τμηματάρχης Υγείας σήμερα, μετά από απόφαση της γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Χριστιάνας Καλογήρου για μια υπόθεση που εκκρεμούσε από την εποχή του Φώτη Χατζημιχάλη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νέα προϊσταμένη της Αυτοδιοίκησης είχε ζητήσει έγγραφα απο την κ. Μαντικού η οποία δήλωσε οτι όλα υπάρχουν στο πρωτόκολλα και στη Γραμματεία της Περιφέρειας. Υπήρξε καταγγελία προς το πειθαρχικό και πριν απο λίγο καιρό η νέα γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης έλαβε απόφαση με την οποία θέτει από τις 12 Νοεμβρίου σε υποχρεωτική αργία την κ. Μαντικού.
Η κ. Μαντικού μιλά για πολιτική δίωξη και προαναγγέλλει οτι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Να σημειωθεί οτι με το νέο καθεστώς στο δημόσιο η κ. Μαντικού τίθεται στο καθεστώς της διαθεσιμότητας. Πηγή: VERENA



















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Λέρος: Ξεχείλισε το ποτήρι στο Νοσοκομείο – Προσβλητική ανάρτηση εργαζομένου οδηγεί σε νομικές ενέργειες