ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    Ο George Korfias σχολίασε: Χαχαχαχαχα! Αγαπαμε Λερο! Συγχαρητηρια στον συναδελφο Δημητρη ! Ετσι για την γενικη ενημερωση ομως…
    08.12.2025
  • Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

    Ο UC σχολίασε: You guys make big deal out of nothing , i know the person he…
    02.12.2025
  • Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

    Ο Πελοπίδας Χρήστος σχολίασε: Κι άμα θελω α πάω στον Άι Γιάννη τη Φακουδιά πο πισω πο το…
    01.12.2025
  • Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος

    Ο New York σχολίασε: Ti ginete ekei kato?
    28.11.2025
  • Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    Ο Βαλ σχολίασε: Έχω ψοφίσει στο γέλιο ρεε.....γιατί έβηξες λέει ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα
    21.11.2025
kroupia leros
Navarone-ad

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
15 °c
Agia Marina
16 ° Πε
15 ° Πα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ » Σαντορινιός: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σημαντικές προσπάθειες για την βελτίωση της ακτοπλοΐας και των λιμενικών εγκαταστάσεων της χώρας

Σαντορινιός: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σημαντικές προσπάθειες για την βελτίωση της ακτοπλοΐας και των λιμενικών εγκαταστάσεων της χώρας

Leros News Leros News
21 Αυγούστου 2019
- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
A A
0
6
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
193
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Νεκτάριος Σαντορινιός στον Αθήνα 9,84 και στον δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη. Ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σχολίασε το θέμα της επικαιρότητας που είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Σαμοθράκης, αλλά απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ για την ακτοπλοΐα και τις άγονες γραμμές αλλά και για το μέλλον του πολιτικού χώρου.

https://www.youtube.com/watch?v=nVYgyw7O4no&feature=youtu.be

Διαβάστε επίσης:

Κως: Σύλληψη 31χρονου μη νόμιμου αλλοδαπού

Κάλυμνος: Εξιχνίαση κλοπής με δράστη 39χρονο αλλοδαπό

08.12.2025
593
Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Στεγαστικό επίδομα από το Δήμο Αστυπάλαιας σε γιατρούς, δημοτικούς υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς

07.12.2025
1.1k

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι προσπάθειες αναβάθμισης της ακτοπλοΐας

«Οι προσπάθειες που κάναμε τα τελευταία χρόνια για την βελτίωση του ακτοπλοϊκού δικτύου και την ενίσχυση των άγονων γραμμών μέσω της αύξησης κατά 10εκ του προϋπολογισμού τους και της εισαγωγής νέων γραμμών στο δίκτυο, έχει βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση των νησιών. Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ολοκληρώσει και είχε καταθέσει ώριμο νομοσχέδιο, στη διαβούλευση του οποίου, μάλιστα, πήραν μέρος πολλοί κοινωνικοί φορείς, που μπορεί να βοηθήσει στην αναβάθμιση του στόλου. και να ρυθμίσει βασικά ζητήματα της ακτοπλοΐας. Μέσα σε αυτό προβλέπεται η δυνατότητα σύναψης πολυετών συμβάσεων δημόσιας υπηρεσίας, με την ταυτόχρονη υποχρέωση δρομολόγησης νέων πλοίων, με χρηματοδότηση από την ΕΕ για χρήση φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Ενώ, σημαντικές προσπάθειες έγιναν, στο ίδιο νομοσχέδιο, για αυστηροποίηση των κανόνων σύναψης των συμβάσεων δρομολόγησης. Όλα αυτά έχουν δοθεί στην νέα Κυβέρνηση και περιμένουμε να τα εκμεταλλευτεί προς όφελος των νησιών και των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών της χώρας». 

Σαμοθράκη

«Άμεση η αντίδραση της Κυβέρνηση στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο νησί, δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι ήταν, ενώ τα μέτρα που ανακοινώθηκαν στην περίφημη διυπουργική σύσκεψη, είναι αόριστα, χωρίς να δίνουν λύσεις».

«Η ΝΔ επικοινωνιακά διαφημίζει ότι θα αποκαταστήσει την σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης, αλλά επί της ουσίας δεν έχει προχωρήσει καθόλου τους διαγωνισμούς που αφορούν στις άγονες γραμμές, όχι μόνο του νησιού, αλλά όλης της χώρας. Άρα πως ακριβώς θα έχει η Σαμοθράκη  και όλα τα νησιά της Ελλάδας, ακτοπλοϊκή σύνδεση, την νέα δρομολογιακή περίοδο, πέραν της 31 Οκτωβρίου δηλαδή, αφού η ΝΔ δεν έχει κάνει τα αυτονόητα; Επίσης, λέει πως βοηθά το νησί και τους κατοίκους του, αλλά δεν μας λέει ποιο σχέδιο αποζημίωσης των επαγγελματιών και των φορέων του νησιού και αποκατάστασης της φήμης του έχει σχεδιάσει,  μετά την μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν».

«Μέσα στην προσπάθεια να καλύψει τα λάθη της η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση του λιμανιού της Καμαριώτισσας, λέγοντας ότι 20 χρόνια είχε να καθαριστεί και να ενισχυθούν οι υποδομές του. Ας τους θυμίσω λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ 20 χρόνια Κυβέρνηση δεν ήταν. Ειδικά, δε για την περίπτωση της Σαμοθράκης, έχω να πω ότι επιλέγοντας το ΑΖΟΡΕΣ EXPRESS που είναι 115 μέτρα για ένα λιμάνι που χωράει πλοία κάτω από 100 μέτρα, λόγω της γεωμετρίας του και όχι τόσο λόγω των βαθών του, είναι σαν να επιλέγεις ένα τριαξονικό για να κάνεις βόλτα σε έναν μικρό οικισμό. Για αυτό και το ANDROS JET που είναι 60μ. χώρεσε και έκανε τις μετακινήσεις».

Το κόμμα που τώρα κυβερνά έχει μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση των λιμενικών υποδομών της χώρας και της Σαμοθράκης.

«Στο θέμα των λιμενικών εγκαταστάσεων, εμείς ήμασταν αυτοί που «σώσαμε» τον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης, στον οποίο ανήκει το λιμάνι της Καμαριώτισσας, από την πλήρη ιδιωτικοποίηση για την οποία τον προόριζε η Κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου και σε συνεργασία με τον ΟΛΑ καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε σημαντικές παρεμβάσεις στην Σαμοθράκη δίνοντας γενναίες χρηματοδοτήσεις από το ΠΔΕ του Υπουργείου. Κατά τη διακυβέρνηση 2015-2019 εμείς ήμασταν αυτοί που εγκρίναμε το Master Plan του λιμανιού της Σαμοθράκης έτσι ώστε να μπορέσουν να γίνουν μελετημένα έργα για την καλυτέρευση των συνθηκών του. Αυτές τις έτοιμες μελέτες πρέπει η ΝΔ να υλοποιήσει. Επιπλέον, ενώ μέχρι το 2014 δεν είχε δοθεί ούτε ένα ευρώ για την Σαμοθράκη, τα δυο τελευταία χρόνια πάνω από 100.000 ευρώ δόθηκαν για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του λιμανιού της Καμαριώτισσας και των Θέρμων, και αν είχε ζητηθεί χρηματοδότηση για σημειακές παρεμβάσεις εκβάθυνσης, θα είχαμε επίσης απαντήσει θετικά».

Για το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ στον κεντρώο χώρο

«Παραδοσιακά στην Ελλάδα υπάρχει ένας μεγάλος δημοκρατικός και προοδευτικός χώρος που διαχωρίζεται πλήρως από τις λογικές της Δεξιάς και τις πολιτικές του άκρατου νεοφιλελευθεριμού, που δυστυχώς είδαμε ότι επανέρχονται τόσο με το νομοσχέδιο για το λεγόμενο επιτελικό Κράτος, όσο και με τις τροπολογίες Βρούτση. Αυτός ο χώρος πρέπει και μπορεί να εκφραστεί μέσα από μια μεγάλη παράταξη που θα έχει τον ρόλο μιας πολιτικής και κοινωνικής δύναμης. Μια τέτοια δύναμη, με αυτά τα χαρακτηριστικά, που να μπορεί να αρθρώσει αντίλογο στην Δεξιά, είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κάλεσμα είναι προφανώς και στους ψηφοφόρους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ. Η ηγεσία όμως του ΚΙΝΑΛ πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι αντιπολίτευση ή θα συνεργάζεται με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί μέχρι τώρα, στα μεγάλα ταυτοτικά ζητήματα που διαχωρίζουν την Πρόοδο από την Συντήρηση, η κα. Γεννηματά τάχθηκε υπέρ της Συντήρησης».

Για το Adrian Darya 1

«Το συγκεκριμένο θέμα είναι ζήτημα εξωτερικής πολιτικής και σε ότι αφορά τις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας καλό είναι να μην κάνουμε μικροπολιτική και αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Αναμένουμε και εμείς τις εξελίξεις. Άποψή μας γενικά είναι πως οι εμπορικές συμφωνίες και η εξωτερική πολιτική μας εξαρτάται και πρέπει να εναρμονίζεται με αυτή της ΕΕ. Θα ήταν λάθος και επικίνδυνο για την χώρα μας να εμπλακεί σε μια διελκυστίνδα ανάμεσα σε ΗΠΑ και ΙΡΑΝ».

{loadmoduleid 270}

Tags: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗ
Share2Tweet2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέοι συνοριοφύλακες θα ενισχύσουν τη δύναμη των υπηρεσιών της Αστυνομίας σε Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο και Κάρπαθο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέοι συνοριοφύλακες θα ενισχύσουν τη δύναμη των υπηρεσιών της Αστυνομίας σε Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο και Κάρπαθο

10.12.2025
392
Τα προβλήματα των αλιέων στη συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα προβλήματα των αλιέων στη συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

09.12.2025
424
Τα προβλήματα των αλιέων στη συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τα έργα πολιτισμού στα Δωδεκάνησα

09.12.2025
385
Επόμενο

Αγαθονήσι: Εντοπισμός και διάσωση τριάντα εννέα (39) αλλοδαπών

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Συνελήφθη στη Λέρο για κατοχή ναρκωτικών

    10.12.2006
    Συνελήφθη στη Λέρο για κατοχή ναρκωτικών Πριν 19 χρόνια 3.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ανακοίνωση του Λεριακού Ομίλου Σκαφών

    10.12.2012
    Ανακοίνωση του Λεριακού Ομίλου Σκαφών Πριν 13 χρόνια 1.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Γιώργος Φρόνας: Με μεθοδεύσεις και κρυφές ατζέντες, έκλεισαν την Τράπεζα Δωδεκανήσου

    10.12.2013
    Γιώργος Φρόνας: Με μεθοδεύσεις και κρυφές ατζέντες, έκλεισαν την Τράπεζα Δωδεκανήσου Πριν 12 χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Στη Λέρο διέμενε ο 38χρονος Κρητικός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά

    10.12.2014
    Στη Λέρο διέμενε ο 38χρονος Κρητικός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά Πριν 11 χρόνια 7.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο για την έκρηξη στη Λέρο

    10.12.2015
    Δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο για την έκρηξη στη Λέρο Πριν 10 χρόνια 1.6K
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Το Νοσοκομείο Λέρου οδηγείται στη διάλυση. Αυτή είναι η πολιτική…

    06.12.2025
    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Το Νοσοκομείο Λέρου οδηγείται στη διάλυση. Αυτή είναι η πολιτική τους – κι εμείς δεν θα τη νομιμοποιήσουμε” 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό

    10.12.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό 1.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Πρόσκληση Δημάρχου Λέρου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

    03.12.2025
    Πρόσκληση Δημάρχου Λέρου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 1.9K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Αλλαγή δρομολογίων του Blue Star Patmos λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

    03.12.2025
    Αλλαγή δρομολογίων του Blue Star Patmos λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    08.12.2025
    Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής 1.7K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Στη Βουλή τα μέτρα για τη λειψυδρία σε Λέρο και Πάτμο από τον Κυριάκο Βελόπουλο

    Στη Βουλή τα μέτρα για τη λειψυδρία σε Λέρο και Πάτμο από τον Κυριάκο Βελόπουλο

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Μιχάλης Κόλιας: “Έρχονται νέες υπέρογκες αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη από τη δημοτική Αρχή”

    40 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Επιτάχυνση των διαδικασιών για τον οδοφωτισμό 20χλμ και την ασφαλτόστρωση – Κατεπείγον ταξίδι στη Ρόδο

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Λέρος: Ιδρύεται νέος σύλλογος Tennis [VIDEO]

    63 shares
    Share 37 Tweet 11
kiporama-leros
Currently Playing

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Featured
Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας  – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Featured
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό
  • Πρωινό Αγάπης της Συντονίστριας της Γραμματείας Δικαιωμάτων του Παιδιού ΝΔ Νοτίου Αιγαίου στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Καλύμνου
  • Νέοι συνοριοφύλακες θα ενισχύσουν τη δύναμη των υπηρεσιών της Αστυνομίας σε Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο και Κάρπαθο
  • Δήμος Λέρου: Εκδήλωση “Σπάσε τη σιωπή – Σταμάτα τη βία” από το Κέντρο Κοινότητας

Νεότερα Video

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας  – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

1.1k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
4 Δεκεμβρίου 2025
Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

1.1k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
25 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.