back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΡΟΔΟΣ: «Μαφιόζικη» ληστεία από τρεις κουκουλοφόρους

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΡΟΔΟΣ: «Μαφιόζικη» ληστεία από τρεις κουκουλοφόρους

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει από τα ξημερώματα στη Ρόδο, η Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών κουκουλοφόρων οι οποίοι εισέβαλαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην περιοχή της Κρεμαστής και αφού έπιασαν στον ύπνο ανδρόγυνο, τους έδεσαν και τους λήστεψαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν μέχρι αυτή την ώρα γνωστά, πρόκειται για τρεις κουκουλοφόρους οι οποίοι έκλεψαν αυτοκίνητο από την πόλη της Ρόδου, με το οποίο μετέβησαν στην Κρεμαστή, σταθμεύοντας σε μικρή απόσταση από το συγκεκριμένο σπίτι.

Αφού παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού μπήκαν μέσα και αρχικά ακινητοποίησαν την 73χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια έδεσαν και τον 67χρονο σύζυγό της και ανενόχλητοι πλέον λεηλάτησαν ολόκληρο το σπίτι αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.

Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν και να φύγουν, 300 ευρώ και κοσμήματα που βρήκαν μέσα σε μικρό χρηματοκιβώτιο, η αξία των οποίων από τις πρώτες εκτιμήσεις, ξεπερνάει τις 8.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» το αυτοκίνητο με το οποίο διαπράχθηκε η ληστεία εντοπίστηκε καμένο κοντά στην περιοχή του Φυτωρίου. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι δράστες έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο για να μην αφήσουν ίχνη και αποτυπώματα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή : rodiaiki.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ