back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

To ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στα Δωδεκάνησα

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑTo ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στα Δωδεκάνησα

«Ψηφοδέλτια νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία»

Με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/4/2023, δόθηκε ουσιαστικά και επίσημα η εκκίνηση του προεκλογικού αγώνα, καθώς εγκρίθηκαν σχεδόν στο σύνολό τους τα ψηφοδέλτια της νίκης και το εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μάϊου.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα θερμό και ενθουσιώδες κλίμα, που εισπράττει από την απευθείας επαφή με τους πολίτες στις περιοχές που επισκέπτεται, σημείωσε δε ότι αυτό το αίσθημα του κορεσμού των πολιτών από τις ανάλγητες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη μπορεί και πρέπει να μετουσιωθεί σε πράξη και απόφαση πολιτικής αλλαγής μέσα από την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τόνισε δε, ότι η καθαρή νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αποτελέσει το κλειδί για τη συγκρότηση μιας δυνατής και μακράς πνοής Κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών συγκλίσεων και πολιτικών, που θα δώσουν την απαραίτητη ανάσα στην δοκιμαζόμενη κοινωνία.

Μόνος εγγυητής της πολιτικής και κοινωνικής αυτής σταθερότητας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος με την ισχυρή εντολή που θα λάβει από την ψήφο του ελληνικού λαού θα μπορέσει να οδηγήσει την κοινωνία σε πολιτικές, οι οποίες θα διασφαλίζουν τη Δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς, τη Διαφάνεια, την Αξιοκρατία και την εκ βάθρων αλλαγή των συστημάτων διαπλοκής και διαφθοράς όπου κι αν βρίσκονται.

Εγγύηση, όχι μόνο για τη νικηφόρα πορεία μας στις εκλογές αλλά και την συγκρότηση μιας βιώσιμης προοδευτικής Κυβέρνησης μακράς πνοής, είναι η συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση μας, το τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμά μας, καθώς και το έμψυχο δυναμικό μας, από όλους τους χώρους, που στελεχώνει τα ψηφοδέλτια του κόμματος και το οποίο θα κληθεί την επόμενη μέρα να υλοποιήσει τις πολιτικές μας.

Έτσι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δωδεκάνησο διαμορφώνεται πλέον ως εξής , με 6 από τους 7 υποψηφίους να έχουν ανακοινωθεί :

Γάκης Δημήτρης, βουλευτής
Γιάνναρου Στυλιανή, ιδιωτική υπάλληλος
Καματερός Ηλίας, πρώην βουλευτής-αρχιτέκτονας
Καραγιάννη Χρύσα, διατροφολόγος -διαιτολόγος
Κασσάρας Γιώργος, πρώην βουλευτής-οικονομολόγος
Σαράντη Κατερίνα, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο παρατρίαθλο

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου εύχεται σε όλες και όλους τις/τους υποψήφιους καλό και νικηφόρο αγώνα .

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ