back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προκηρύχθηκε ο διεθνής διαγωνισμός για την καθαριότητα στη Ρόδο

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠροκηρύχθηκε ο διεθνής διαγωνισμός για την καθαριότητα στη Ρόδο

Προκηρύχθηκε από τον δήμο Ρόδου, ο ανοικτός διεθνής διαγωνισμός για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαριότητας, καλλωπισμού, πρασίνου και ευταξίας.

Η προκήρυξη που υπογράφηκε από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Κ. Ταρασλιά. προβλέπει να κατατεθούν οι προσφορές μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται:

«Ο Δήμαρχος Ρόδου και με την απόφαση 2096/2020 του Δημάρχου για την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών διακηρύσσει τη συμφωνία – πλαίσιο με δημόσιο ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της βέλτιστης σχέση ποιότητας – τιμής ανά τμήμα υπηρεσιών όπως περιγράφονται αναλυτικά στη διακήρυξη μαζί με τα παραρτήματα της, για την «Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Καθαριότητας, Καλλωπισμού, Πρασίνου και Ευταξίας» Δήμου Ρόδου 2022-2026» προϋπολογισμού δαπάνης (64.163.659,76 €) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Η εκτιμώμενη αξία είναι ενδεικτική, μη δεσμευτική, ως προς την εξάντλησή της, και προέκυψε αντικειμενικά μετά τη λήψη υπόψη των στοιχείων που περιγράφονται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι καθώς και το Παράρτημα IV της Διακήρυξης.

Η αξία των επιμέρους συμβάσεων που θα κληθεί-ούν να υπογράψει-ουν ο/οι οικονομικός-οί φορέας-είς στο πλαίσιο της συμφωνίας-πλαίσιο με την αναθέτουσα αρχή («εκτελεστικές συμβάσεις») θα ορίζεται ρητώς, είτε στην παραγγελία, είτε στην πρόσκληση υποβολής προσφοράς από τους οικονομικούς φορείς που έχουν υπογράψει συμφωνία-πλαίσιο.

Η διάρκεια της συμφωνίας – πλαίσιο ορίζεται στα τέσσερα (4) έτη από την υπογραφή αυτής. Οι Εκτελεστικές Συμβάσεις θα μπορούν να συνάπτονται με ετήσια (1), διετή (2), τριετή (3) ή τετραετή (4) διάρκεια.

Οι εκτελεστικές συμβάσεις μπορούν να συνάπτονται έως και τη συμπλήρωση του χρόνου διάρκειας της συμφωνίας-πλαισίου. Η διάρκεια των εκτελεστικών συμβάσεων μπορεί να υπερβαίνει το χρόνο λήξης της συμφωνίας-πλαίσιο».

rodiaki.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ