back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποιους σκέπτεται να τοποθετήσει ο Γιάννης Μαχαιρίδης στις θέσεις των υποψηφίων χωρικών Αντιπεριφερειαρχών

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠοιους σκέπτεται να τοποθετήσει ο Γιάννης Μαχαιρίδης στις θέσεις των υποψηφίων χωρικών Αντιπεριφερειαρχών

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης προετοιμάζει την υποψηφιότητά για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές, προσβλέποντας στη στήριξη της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Όπως αποκάλυψαν τα piperata.gr βλέπει στο πρόσωπο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Χαράλαμπου Κόκκινου, μια καλή περίπτωση για τη θέση του υποψηφίου χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, ώστε να γίνει και το πολυπόθητο άνοιγμα προς τη Νέα Δημοκρατία. 

Δεν αποκλείεται πάντως να εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις από τις Κυκλάδες, πάντα από τον κεντροδεξιό χώρο. Και για τη θέση του υποψηφίου χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, φαίνεται να έχει έτοιμο το σχέδιό του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρώτη προτεραιότητα του κ. Μαχαρίδη είναι η νυν αντιπεριφερειάρχης Λίτσα Φτακλάκη την οποία σκέπτεται να αναβαθμίσει στις επόμενες εκλογές. Πλεονέκτημα του συγκεκριμένου σχήματος είναι ότι έχουμε να κάνουμε με τρεις εν ενεργεία αιρετούς της αυτοδιοίκησης, οι δύο εκ των οποίων κατέχουν θέσεις «κλειδιά» στη διοίκηση της Περιφέρειας, ενώ ο τρίτος είναι αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μειονέκτημα είναι ότι οι δύο εκ των τριών είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο πως ένα τέτοιο σχήμα θα πάρει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. 

piperata.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ