Από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, ανακοινώνεται ότι συντόμως τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής θα αναλάβει ο κ. Γιάννης Γιανέλλης Θεοδοσιάδης.
Ο κ. Γιάννης Γιανέλλης – Θεοδοσιάδης είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, συγγραφέας, πρώην Βουλευτής νομού Λέσβου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής και έχει τιμηθεί με το ανώτατο παράσημο του Τάγματος των Ιπποτών της Οράγγης – Νάσσαου.
Μέχρι την επικείμενη επίσημη ανάληψη καθηκόντων από τον νέο Γραμματέα, ο νυν Γραμματέας κ. Νικόλαος Ζωίδης θα εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του.















![ΛΕΡΟΣ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται το νησί [ΦΩΤΟ]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2015/03/plimmieres.jpg)
![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου