back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Περιοδεία της υποψήφιας βουλευτού Αικαταιρίνης Εμμανουήλ σε Ρόδο & Κάλυμνο

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠεριοδεία της υποψήφιας βουλευτού Αικαταιρίνης Εμμανουήλ σε Ρόδο & Κάλυμνο

Συνεχίζοντας τις περιοδείες της στα νησιά των Δωδεκανήσων, η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, Κατερίνα Εμμανουήλ μετέβη στη Ρόδο, την Πέμπτη 11 Μαΐου όπου παρέμεινε τρεις ημέρες.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου το πρωί, παρακολούθησε την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Αιγαίο, από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης.

Αργότερα η Κατερίνα Εμμανουήλ παρέστη στα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου υπουργού Υγείας, Δημήτρη Κρεμαστινού, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του πρωθυπουργού, στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Στη συνέχεια παραβρέθηκε στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με παλιά και νέα στελέχη του κόμματος και πλήθος κόσμου, που έγινε σε κεντρικό σημείο της πόλης, στο Μαντράκι.

Το Σάββατο 13 Μαΐου συνεόρτασε με άλλους Ρόδιους, στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ενοριακό Ναό Αγίου Ισιδώρου όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Ρόδο, η υποψήφια βουλευτής πραγματοποίησε επισκέψεις σε χωριά του νησιού.

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου βρέθηκε στην Κάλυμνο, όπου το βράδυ συναντήθηκε και συζήτησε, σε ένα πολύ όμορφο κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, με φίλους, γνωστούς και πολίτες, που κατέκλεισαν τον χώρο έξω από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ.

Εμφανέστατη ήταν η συγκίνηση των συναδέλφων – συνεργατών της κ. Εμμανουήλ από το νοσοκομείο της Καλύμνου, το οποίο η ίδια υπηρέτησε ως Διοικήτρια, που ήλθαν να την δουν, να της ευχηθούν καλή επιτυχία και να δηλώσουν την στήριξη τους.

Η υποψήφια βουλευτής τους μίλησε για το πόσο σκληρά εργάστηκε για να προετοιμάσει το Νοσοκομείο για την μετα-covid εποχή και τους διαβεβαίωσε ότι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νησιωτών γενικότερα, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ίδια, για αυτό η κυβέρνηση έχει εκπονήσει ειδικό περιφερειακό πρόγραμμα ανάπτυξης για τα Δωδεκάνησα και το Βόρειο Αιγαίο.

«Δηλώνω έτοιμη και έχω την θέληση και τον τρόπο να συνεχίσω να παλεύω για τα προβλήματα των νησιών μας, έχοντας τη σιγουριά ότι είμαι στη σωστή πλευρά, είμαστε στη σωστή πλευρά, είμαστε με τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη!!» πρόσθεσε, και τους ζήτησε να την τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους.

Όσο η κ. Εμμανουήλ παρέμεινε στην Κάλυμνο είχε διαρκείς επαφές με πολίτες και επαγγελματίες που τους επισκέφθηκε στο χώρο εργασίας τους, θέλοντας να ακούσει τις ανησυχίες και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ