back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παππάς Ιωάννης: Τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν εφόσον μειωθεί δραστικά η φορολογία

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠαππάς Ιωάννης: Τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν εφόσον μειωθεί δραστικά η φορολογία

Συνέντευξη στο verena.gr παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδ/σου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Παππάς Ιωάννης, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

  1. «Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Δωδεκάνησος» παραφράζοντας το σύνθημα της κεντρικής Νέας Δημοκρατίας. Στη Δωδεκάνησο πως μεταφράζεται αυτό; 

Στην Ελλάδα, πρέπει να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόγραμμα που έχει καταθέσει, ξεκαθαρίζει ότι το τετράπτυχο για την ανάπτυξη και την βελτίωση της οικονομίας είναι: Μείωση της φορολογίας, προσέλκυση επενδύσεων, επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργία νέων καλών θέσεων εργασίας. Ο πρόεδρος μας, έχει τονίσει ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις αναγκαίες κινήσεις για να αλλάξει τα πάντα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η “αυτοδύναμη Δωδεκάνησος” θα αναδειχθεί εφόσον μειωθεί η φορολογία δραστικά, δοθούν περισσότερα κίνητρα στους νησιώτες για επιχειρείν, βελτίωση της τουριστικής οικονομίας και των εργασιακών και φυσικά, βρεθούν λύσεις σε καίρια ζητήματα όπως το προσφυγικό, η υγεία, η παιδεία και οι υποδομές. Με αυτές τις προϋποθέσεις, θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για μια πιο δυνατή Δωδεκάνησο. 

  1. H ανάπτυξη για τα νησιά περνά μέσα από τις νησιωτικές πολιτικές. Επ’ αυτό ποιες είναι οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας;

Σας θυμίζω την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου μας, στην Ρόδο όπου είχε επαφές με τους φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους στο ΕΒΕΔ όπου δεσμεύτηκε για την βελτίωση της επιχειρηματικότητας, η οποία συνδέεται άρρηκτα με την ευημερία των εργαζόμενων –πράγμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε έναν κλάδο όπως ο τουρισμός. Ανταγωνιστικότητα, βιωσιμότητα, καινοτομία, συνέργειες και εκπαίδευση είναι οι πέντε έννοιες που συμπυκνώνουν τον πυλώνα της δικής μας πολιτικής. Στο πλαίσιο της αξιοποίησης των αεροδρομίων μας, θα επαναξιολογηθεί η διαχείριση των λιμανιών, η βελτίωση των υποδομών σε όλα τα νησιά, η επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ, για την οποία θα παλέψω προσωπικά,  η προβολή του τουριστικού μας προϊόντος, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, οι στοχευμένες προσλήψεις σε υγεία και παιδεία. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν και θα γίνουν αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση, σχέδιο και αποφασιστικότητα. 

  1. Γιατί να ψηφίσουν οι Δωδεκανήσιοι τον Γιάννη Παππά; 

Ξεκίνησα από νωρίς την πολιτική μου δράση και δεν σταμάτησα να βρίσκομαι κοντά στους συμπατριώτες μου, στους νησιώτες εδώ και χρόνια. Το τηλέφωνο μου και η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή.   Μπορεί να εκλέχθηκα βουλευτής και να έχασα την έδρα, αλλά παρέμεινα δίπλα στον καθένα και την καθεμία, βοηθώντας όπως μπορώ τον τόπο μου. Παραμένω στις επάλξεις και δίνω μάχες για να βελτιωθούν τα νησιά μας. Οι νησιώτες δεν ζητούν πολλά. Ζητούν να επιστρέψει η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας και να αποκατασταθούν οι αδικίες . Είμαι αυτοδημιούργητος, προέρχομαι από τον ιδιωτικό τομέα και γνωρίζω καλά την αγορά. Δεσμεύομαι, με την στήριξη των συμπολιτών μου, ν’ αγωνιστώ για τα νησιά μας δυναμικά.

{loadmoduleid 270}

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ