back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πάνω από 80 ξενοδόχοι και επιχειρηματίες της Ρόδου στο εδώλιο για χρέη

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠάνω από 80 ξενοδόχοι και επιχειρηματίες της Ρόδου στο εδώλιο για χρέη

Στενάζουν τα πινάκια των δικαστηρίων από χρέη και ανοικτές οικονομικές υποχρεώσεις επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών ττης Ρόδου, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Μόνο την ερχόμενη Παρασκευή, στο εδώλιο του Μονομελούς πλημμελειοδικείου της Ρόδου θα καθίσουν συνολικά 60, έμποροι, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες κι ελεύθεροι επαγγελματίες του νησιού μας, για οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τις επιχειρήσεις τους.

Αντίστοιχα αυξημένες θα είναι επίσης οι υποθέσεις που θα εκδικαστούν την 10η Ιουνίου επίσης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Ρόδου με το σύνολο των επιχειρηματιών που θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου να φθάνει τα 30 άτομα.

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου αντίστοιχα, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν συνολικά, 22 έμποροι κι επιχειρηματίες της Ρόδου, με την κατηγορία ότι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους έναντι της εφορίας, ενώ οι 6 από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για μη απόδοση ΦΠΑ.

Δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου 2014, στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου θα καθίσουν ως κατηγορούμενοι άλλοι 21 Ροδίτες έμποροι κι επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν επίσης να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους έναντι του Δημοσίου, των τραπεζών (ακάλυπτες επιταγές) και έναντι των ασφαλιστικών ταμείων.

rodiaki.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ