back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οργώνει τα Δωδεκάνησα ο Γιάννης Παππάς

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΟργώνει τα Δωδεκάνησα ο Γιάννης Παππάς

Καθημερινές και αργίες, ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννης Παππάς οργώνει  νησιά και χωριά,  όπου, με  συναισθηματική φόρτιση και συγκίνηση, συναντά συμπατριώτες  που έχουν στηρίξει τη μεγάλη παράταξη της Ν.Δ. και τον ίδιο προσωπικά, καλώντας τους να ανταποκριθούν στην επόμενη εκλογική πρόκληση.

Οι νησιώτες, τον υποδέχονται με τον ίδιο ενθουσιασμό για την έμπρακτη αγάπη του, τηρώντας την υπόσχεση που τους έδωσε προεκλογικά: πάντα θα αγωνίζεται γι΄αυτούς και όση περισσότερη δύναμη του δίνουν, τόσο περισσότερο και  ο ίδιος, θα ανταποδίδει με πράξεις την αγάπη τους. Γι’ αυτό και η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας  έχει ιδιαίτερη σημασία.

«Αυτή τη στιγμή, παλεύουμε για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δεν διαπραγματεύομαι τις δεσμεύσεις προς τους συμπατριώτες μας. Γνωρίζουν ότι, μάχομαι και επιμένω  για το κάθε πρόβλημά τους, μέχρι τέλους. Πάνω απ΄όλα, όμως, συνεχίζω να είμαι ειλικρινής μαζί τους και αυτό έχει εκτιμηθεί δεόντως.

Είναι μια αμφιμονοσήμαντη σχέση ειλικρίνειας αυτή η μαγική αλληλοδέσμευση, ως αποτέλεσμα δοκιμασμένης εμπιστοσύνης.

Το έχω πει από το ξεκίνημα της προηγούμενης θητείας και το έχω τηρήσει στο έπακρον:  για όλη την τετραετία, από την πρώτη ημέρα, σταθερά, δίπλα στους συμπατριώτες μου, με σεβασμό και αφοσίωση. Γι΄αυτό και η δύναμη στη Νέα Δημοκρατία, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Από την πρώτη ημέρα της επανεκλογής μου, ξεκίνησα ξανά τις περιοδείες, από το μεγαλύτερο μέχρι  το πιο μικρό νησί και από τη μεγαλύτερη περιοχή, έως το πιο μικρό χωριό, ανταποκρινόμενος με αγάπη προς όλους προκειμένου να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκαναν και για να πετύχουμε την αυτοδύναμη Ελλάδα.

Η συνεργασία μου με τους τοπικούς φορείς, θα συνεχίσει να είναι απεριόριστη, σε μια αυτοδύναμη, κραταιά κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τη μοναδική που θα κρατήσει και πάλι ψηλά την Ελλάδα, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε θέση μάχης, όλοι μαζί, για την αυτοδύναμη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, την ουσιαστική ανέλιξη των νησιών μας, που με την ιδιαίτερη γεωστρατηγική θέση, αξίζουν τα καλύτερα.

Δεν έχει τέλος αυτό το «ευχαριστώ από καρδιάς», προς τους νησιώτες,  που είναι δίπλα μας με εμπιστοσύνη, δηλώνει  ο κ. Παππάς.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ