ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Ιωάννης Καλογήρου σχολίασε: Επειδή όντως είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε (ή καλύτερα ό,τι πιστεύουμε), να τονίσω…
    17.08.2025
  • Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου

    Ο Έτσι μπράβο σχολίασε: Αυτη είναι η πραγματική λεριακη μουσική. Δεν αντέχω να βλέπω ντράμς και Keyboard και…
    16.08.2025
  • Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό

    Ο Οχι έτσι ακριβώς σχολίασε: Ήταν γυναίκα ναυαγοσώστης, η κ. Κωνσταντίνα. Είχε όλα τα απαραίτητα μαζί της, περιέθαλψε τον…
    16.08.2025
  • Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς

    Ο Πέτρος Καρναχωρίτης σχολίασε: Για την ανανέωση διπλώματος μετά τα 65 πέραν των άλλων απαιτείται: Να έχει ο…
    16.08.2025
  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Δρ. Ηλέκτρα Κωστοπούλου σχολίασε: Επειδή είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε κατά παράβαση της ιστορίας, του διεθνούς δικαίου…
    14.08.2025
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"
Navarone-ad

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στο Νοσοκομείο της Λέρου διακομίστηκε την Κυριακή ένας 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Κυριακή 24 Αυγούστου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
29 °c
Agia Marina
26 ° Δευ
25 ° Τρί
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αρχική ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Ολομέτωπη επίθεση – ξεμπρόστιασμα κατά Δημήτρη Γάκη, από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου!

Leros News Leros News
26 Μαΐου 2016
- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 5 Λεπτά
A A
0
ΛΕΡΟΣ: Σεμινάρια τεχνικού ασφαλείας από το Εμπορικό Επιμελητήριο
5
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
179
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Ο μη Δωδεκανήσιος βουλευτής Δωδεκανήσου διαψεύδει ο ίδιος τον εαυτό του! Μια υπενθύμιση των δηλώσεών του για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, που σήμερα θα ήθελε να ξεχάσει

Διαβάστε επίσης:

Τα δρομολόγια λιμένα Πειραιά από 25 έως 31 Αυγούστου 2025

24.08.2025
830
Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την απώλεια του Παθολόγου – Εντατικολόγου  Αντωνίου Γερασκλή

Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την απώλεια του Παθολόγου – Εντατικολόγου Αντωνίου Γερασκλή

23.08.2025
1.6k

Ξεπερνά και αυτήν ακόμη την έννοια της θρασύτητας η επιμονή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη να μιλά για… νίκες, όταν έχει βάλει την υπογραφή του στο πιο καταστροφικό πακέτο μέτρων που η κυβέρνησή του επιφύλαξε στα νησιά της Δωδεκανήσου. 

Επιμελώς, στις υβριστικές ανακοινώσεις του, αποφεύγει να αναφερθεί στο θέμα που αποτέλεσε την προμετωπίδα του προεκλογικού αγώνα, του δικού του, αλλά και του κόμματός του. Το θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, αυτό για το οποίο δεσμεύτηκε από την Ρόδο ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός. 

Καμία αναφορά δεν τολμά να κάνει ο κ. Γάκης, αφού καμία μάχη δεν έδωσε. Την περίοδο που η τοπική κοινωνία και οι φορείς που την εκφράζουν, σύσσωμοι διαδήλωναν για να αποτρέψουν την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών, ο μη Δωδεκανήσιος βουλευτής Δωδεκανήσου ήταν απών. Βρισκόταν στην Κοζάνη και φωτογραφιζόταν για να εμπλουτίσει το προφίλ του στο… facebook! 

Όσο κι αν προσπαθεί, το όνομά του ήδη έχει καταγραφεί στην πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας του τόπου. Κι αυτό πια δεν αλλάζει, όσο κι αν επιτίθεται εναντίον εκείνων που σήμερα επισημαίνουν τα ψεύδη και τις ανακολουθίες του. 

Δυστυχώς για τον κ. Γάκη, τον εκθέτουν οι ίδιες οι δηλώσεις του, την εποχή που από την θέση του βουλευτή της αντιπολίτευσης είχε την πολυτέλεια της τσάμπα μαγκιάς. 

Θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε ορισμένες ενδεικτικές δηλώσεις του κ. Γάκη για το επίμαχο θέμα, για να σταματήσει επιτέλους αυτός ο χυδαίος εμπαιγμός, η προσβολή και η υποτίμηση της νοημοσύνης των παραγωγικών τάξεων και συνολικά της τοπικής κοινωνίας, από εκείνους που την πρόδωσαν ανενδοίαστα και χωρίς αιδώ. 

3/12/2014 – Σε κοινή δήλωση για την ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στη νησιωτική χώρα, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης και ο βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος ανέφεραν μεταξύ άλλων:

«Το παιχνίδι μεταξύ τρόικας-κυβέρνησης μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες στη νησιωτική χώρα. Μετά την «e-mail» πρόταση για την αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό, το ενδεχόμενο κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ στη νησιωτική χώρα θα δώσει ένα ακόμα δυνατό χτύπημα στην οικονομία και την κοινωνική συνοχή στο Αιγαίο. Για πολλοστή φορά η συγκυβέρνηση της συμμόρφωσης και της υποταγής κάνει πίσω ολοταχώς στην πεπατημένη οδό της αποδοχής κάθε νέας εντολής της τρόικας.

Οι τοπικές κοινωνίες δεν αντέχουν νέα μέτρα, οι νησιώτες δεν αντέχουν την κοροϊδία και τον εμπαιγμό. Δεν θα γίνει αποδεκτός κανένας συμβιβασμός πού να υπονομεύει τη νησιωτική Ελλάδα.
Καμιά υπαναχώρηση που να οδηγεί το Νότιο Αιγαίο σε περαιτέρω απομόνωση.
Δεν θα δεχθούμε καμία αλλαγή στο όνομα της «διαπραγμάτευσης» που να δυσχεραίνει τον τουρισμό και τη νησιωτική μας οικονομία. Οι κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για να είναι αποτελεσματικές απαιτούν την ανάπτυξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων, που είναι ευθύνη όλων μας.  Όλοι μας έχουμε τις ευθύνες μας. Και τώρα, είναι η ώρα να τις αναλάβουμε.»
 

5/12/2014 – Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής, ο Δημήτρης Γάκης αναφέρει: 

«Όμως, κύριοι Υπουργοί και κύριοι Βουλευτές της Συμπολίτευσης, μην κλείνετε τα μάτια στα προβλήματα της κοινωνίας, κυρίως αυτά των λιγότερο ευνοημένων περιοχών όπως είναι οι νησιωτικές. Οι κοινωνίες δεν αντέχουν νέα μέτρα. Οι νησιώτες δεν αντέχουν την κοροϊδία και τον εμπαιγμό. Κανένας συμβιβασμός που να υπονομεύει τη νησιωτική οικονομία! Καμία αλλαγή στο όνομα της δήθεν διαπραγμάτευσης σε έκτακτα μέτρα που δυσχεραίνουν την τουριστική ανάπτυξη και τη νησιωτική οικονομία!

Όσον αφορά το ΦΠΑ: Η αύξησή του στις τουριστικές υπηρεσίες και η πιθανή κατάργηση των μειωμένων συντελεστών που ισχύουν στα νησιά, αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα για την προοπτική και το αναπτυξιακό μέλλον της νησιωτικής χώρας. Εξασθενεί την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού προϊόντος, οδηγεί στην υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα ενισχύσει τη φοροδιαφυγή, τη μαύρη κι ανασφάλιστη εργασία, θα προκαλέσει αύξηση της ανεργίας στους ξενοδοχοϋπάλληλους και θα ενισχύσει την εργασία των περίφημων σπουδαστών του εξωτερικού. Το κόστος που θα προκαλέσουν οι αποφάσεις σας, θα μετακυλήσει στα συνήθη υποζύγια, στους εργαζόμενους, με μείωση των αποδοχών τους κι εντατικοποίηση των εργασιακών συνθηκών. Όλα αυτά θα προκαλέσουν χιονοστιβάδα αρνητικών αποτελεσμάτων που θα επηρεάσουν όλη την αγορά, με όλους τους πολύτιμους πόρους που θα της αποστερήσουν.

Κύριοι συνάδελφοι, ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε λύσεις διεξόδου και προοπτικές πέρα από τα μνημόνια, πέρα από τον νεοφιλελευθερισμό. Υπάρχει και άλλος δρόμος. Κι αυτός ο δρόμος είναι ο δρόμος της ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής».

20/1/2015 – Σε άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Γάκης αναφέρει: 

«Το ίδιο σημαντικές και οι «κόκκινες γραμμές» μας στις υποδομές – τα αναπτυξιακά μας εργαλεία. Το σταμάτημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, των μεταφορικών υποδομών – περιφερειακά αεροδρόμια και λιμάνια – του αιγιαλού και των παραλιών, είναι υποχρέωση μας. Όπως και η άσκηση συνετούς φορολογικής πολιτικής. Δεν θα επιτρέψουμε την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά» 

5/9 2014 – Ο Δημήτρης Γάκης, με αφορμή την ανακοίνωση για τη δημιουργία ενός οργάνου διαχείρισης κρίσεων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον τομέα του τουρισμού,  δήλωσε:

«Χαιρετίζουμε την πρόθεση της περιφερειακής Αρχής για την δημιουργία οργάνου διαχείρισης κρίσεων στον τομέα του τουρισμού.  Θεωρούμε όμως ότι η ιδέα πρέπει να πάρει ευρύτερες διαστάσεις και να μη αφορά μόνο στον τουρισμό. Η πρόταση μας αναφέρεται στη συγκρότηση μια μόνιμης επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων σε όλους τους τομείς και παράλληλα στον σχεδιασμό των βασικών κατευθύνσεων που θα στοχεύουν στην ανάπτυξη της Περιφέρειας μας. Αυτή την πρόταση την καταθέσαμε και κατά την πρόσφατη τηλεφωνική μας επικοινωνία στον πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Πάππου, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πιθανολογούμενη κατάργηση των διαφορετικών συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά μας» 

31/3/2015 – Παραμονή της  έκτακτης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου  που έγινε στην Αθήνα, με συμμετοχή Δημάρχων και άλλων φορέων με θέμα την ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ στο Αιγαίο, ο κ. Γάκης μαζί με τους άλλους κυβερνητικούς βουλευτές του Νοτίου Αιγαίου, σε κοινή δήλωσή τους αναφέρουν: 

«Είναι σαφές ότι όλοι μας είμαστε αντίθετοι με την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας, ωστόσο για τέτοια σοβαρά ζητήματα καλό είναι να λαμβάνεται υπόψη η θέση της υπεύθυνης κυβέρνησης, από την οποία προκύπτει ότι δεν τίθεται παρόμοιο ζήτημα. Κατόπιν αυτού θεωρούμε τη συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα άνευ αντικειμένου».

1/4/2015 – Την ίδια μέρα  της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Αθήνα, ο Δημήτρης Γάκης γράφει στο facebook: 

«Για ΦΠΑ νησιών δεν βλέπω τίποτα. Η παράσταση σήμερα δόθηκε, τα γραμμάτια εξοφλούνται», ενώ με δηλώσεις του στον Ρ/Σ ΠΑΛΜΟΣ ισχυριζόταν ότι «δεν τίθεται θέμα κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ»  και ότι ακόμα και αν το θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ έρθει στη βουλή, θα προκαλέσει ο ίδιος ονομαστική ψηφοφορία. Όπως τόνισε,  ο ίδιος δεν θα ψηφίσει τέτοιο νόμο, αλλά ούτε και αποσπασματική αύξηση του ΦΠΑ σε μερικά νησιά. 

17/5/2015 – Μετά την σύσκεψη φορέων που συνεκλήθη από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, ο κ. Γάκης δήλωνε: 

«Είναι γνωστό ότι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τη μεταβολή των συντελεστών ΦΠΑ εκείνο που απαιτείται σήμερα είναι να διαφυλάξουμε τις δυνατότητες τις αναπτυξιακές που έτσι και αλλιώς η περιοχή μας διαθέτει αλλά ταυτόχρονα να τις ενισχύσουμε μέσα σε αυτό το κλίμα που δήλωσα πριν. Δεν θα βάλουμε σε δοκιμασία άλλο τον Ελληνικό λαό, θα γίνει μία ισομερής κατανομή των βαρών που οι δανειστές μας επιβάλλουν, εμείς θα αντισταθούμε σαν κυβέρνηση το είπε και ο πρόεδρός μας, στη συνέλευση του economist για αυτό είμαστε και εδώ για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε με τους φορείς ώστε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής μας να τα υπερασπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μην τα αφήσουμε να χαθούν μέσα σε έναν κυκεώνα γραφειοκρατίας που μπορεί κάποιοι να ονειρεύονται». 

3/7/2015 – Το αποκορύφωμα! Συνέντευξη Τύπου του κ. Γάκη, μετά το δημοψήφισμα “παρωδία”. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται εναντίον εκείνων που υποστήριξαν το “ΝΑΙ” 

«Σήμερα, ήταν μία αποφράδα ημέρα για τη Δωδεκάνησο, για τα νησιά του Αιγαίου. Θεσμοί οι οποίοι βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, σκελετοί που βγήκαν από τις ντουλάπες, εμφανίζονται να προτείνουν στον ελληνικό λαό να ψηφίσει “ναι”, παραπλανώντας τον από το πραγματικό δίλημμα που είναι τα μέτρα λιτότητας που θέλει να επιβάλει η Ε.Ε. και οι θεσμοί, αποπροσανατολίζοντας από το ερώτημα, ξεπουλάμε σήμερα, με βούλα και σφραγίδα, τα μεγάλα τοπικά μας αιτήματα μεταξύ των οποίων είναι και οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ. Καταγράφεται στην ιστορία σαν μία μαύρη σελίδα». 

ΥΓ: Τι ειρωνεία αλήθεια! Λίγες μόνο μέρες μετά, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε το ‘ΟΧΙ” σε ένα απόλυτα ταπεινωτικό “ΝΑΙ σε όλα”. Λίγες μέρες μετά το μειωμένο καθεστώς ΦΠΑ των νησιών μας ήταν παρελθόν. Αυτό που δεν τόλμησε να αγγίξει καμία προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση, το ξεπούλησε ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κανένα ενδοιασμό. Αυτή ήταν μια πραγματικά αποφράδα μέρα για τα νησιά μας. Όσο κι αν ο κ. Γάκης επιτίθεται κατά των παραγωγικών δυνάμεων αυτού του τόπου, η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει… Στην ιστορία αυτού του τόπου οφείλει να απολογηθεί.


Share2Tweet1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιμεναρχείο Λέρου: Διενέργεια εξετάσεων υποψήφιων εκπαιδευτών χειριστών ταχυπλόων σκαφών
ENGLISH EDITION

Leros Port Authority: Enhanced Measures Implemented Due to Weather Forecast Bulletin

24.08.2025
178
Λιμεναρχείο Λέρου: Διενέργεια εξετάσεων υποψήφιων εκπαιδευτών χειριστών ταχυπλόων σκαφών
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Λιμεναρχείο Λέρου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω δελτίου πρόγνωσης καιρού

24.08.2025
568
Νέος νόμος: Σε οχτώ μήνες θα δικάζονται αγωγές και μηνύσεις
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφιοποιούνται οι υποθέσεις στα δικαστήρια – Σε ηλεκτρονικό φάκελο μπαίνουν οι δικογραφίες

24.08.2025
454
Επόμενο
Απάντηση Δημήτρη Γάκη στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Απάντηση Δημήτρη Γάκη στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ο συμπατριώτης μας Παντελής Μαραβέλιας

    24.08.2011
    Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ο συμπατριώτης μας Παντελής Μαραβέλιας Πριν 14 χρόνια 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Διαβάστε τη συνέντευξη του Δημοτικού Συμβούλου της Ελάσσονος Μειοψηφίας κ. Διαμαντάρα Δημήτρη

    24.08.2012
    Διαβάστε τη συνέντευξη του Δημοτικού Συμβούλου της Ελάσσονος Μειοψηφίας κ. Διαμαντάρα Δημήτρη Πριν 13 χρόνια 7.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Στη Λέρο ο Αχιλλέας Καραμανλής

    24.08.2013
    Στη Λέρο ο Αχιλλέας Καραμανλής Πριν 12 χρόνια 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Εντοπισμός και σύλληψη 72 παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι

    24.08.2014
    ΛΕΡΟΣ: Εντοπισμός και σύλληψη 72 παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι Πριν 11 χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Επίσκεψη Δημήτρη Γάκη στη Λέρο και στους Λειψούς

    24.08.2015
    Επίσκεψη Δημήτρη Γάκη στη Λέρο και στους Λειψούς Πριν 10 χρόνια 1.7K
kiporama-leros

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για ναρκωτικά και κατοχή εκρηκτικών

    19.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για ναρκωτικά και κατοχή εκρηκτικών 2.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου με μικροποσότητα κοκαΐνης

    18.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου με μικροποσότητα κοκαΐνης 1.7K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την απώλεια του Παθολόγου – Εντατικολόγου Αντωνίου…

    23.08.2025
    Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την απώλεια του Παθολόγου – Εντατικολόγου  Αντωνίου Γερασκλή 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα

    20.08.2025
    Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα 1.5K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    20.08.2025
    Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου 1.5K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου

    Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Λέρος: Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Καλοκαίρι 2025”

    286 shares
    Share 114 Tweet 72
  • Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Σημαντική ανακοίνωση από τη Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Τα δρομολόγια λιμένα Πειραιά από 25 έως 31 Αυγούστου 2025

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
kroupia leros
  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Leros Port Authority: Enhanced Measures Implemented Due to Weather Forecast Bulletin
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω δελτίου πρόγνωσης καιρού
  • Συλλυπητήριο Μήνυμα του Βασίλη Υψηλάντη για τον θάνατο του Αντώνη Γερασκλή
  • Κως: Όπλο και σφαίρες βρέθηκαν στην κατοχή 22χρονου από τη Συρία – Συνελήφθη και για κλοπή!

Νεότερα Video

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

988 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
19 Αυγούστου 2025
Λέρος: Η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση παγωτού από τα ζαχαροπλαστεία «Ρεπαπής»

Λέρος: Η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση παγωτού από τα ζαχαροπλαστεία «Ρεπαπής»

442 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
12 Αυγούστου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.