back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Θεοδόσης Νικητάρας, μεταβατικός δήμαρχος Κω μέχρι 31 Αυγούστου

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΟ Θεοδόσης Νικητάρας, μεταβατικός δήμαρχος Κω μέχρι 31 Αυγούστου

Αποχωρεί από την πολιτική ο Κώστας Καϊσερλης


Δημιουργούνται νέες συνθήκες που επηρεάζουν και τα πολιτικά πράγματα της Δωδεκανήσου Νέος δήμαρχος Κω, στη θέση του Κώστα Καϊσερλη, εξελέγη το βράδυ της Τρίτης ο μέχρι τώρα αντιδήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς. 

Η εκλογή του έγινε από την παράταξη του Κώστα Καϊσερλη, ο οποίος όπως είναι γνωστό παραιτήθηκε τη Δευτέρα, μετά τη βαριά ήττα που υπέστη στις εκλογές της Κυριακής, από τον Γιώργο Κυρίτση με 65,5%.

Η εκλογή του Θεοδόση Νικηταρά υπήρξε ομόφωνη και θα ασκήσει καθήκοντα για το υπόλοιπο της δημοτικής θητείας, δηλαδή μέχρι της 31 Αυγούστου 2014.

Αλλά πέραν αυτού η παραίτηση Καϊσερλη δρομολογεί ευρύτερες ανακατατάξεις στα τοπικά πολιτικά πράγματα της Κω, αφού ο μέχρι τώρα δήμαρχος (και τέως υφυπουργός) που δέσποζε επί πολλά χρόνια στα κοινά πράγματα του τόπου του, αποσύρεται οριστικά από την πολιτική.

Έτσι χωρίς τον Κώστα Καϊσερλη δημιουργείται ένα εντελώς νέο πολιτικό σκηνικό και ανοίγουν οι δρόμοι για ευρύτερες ανακατατάξεις όχι μόνο για τα δημοτικά πράγματα της Κω, αλλά και για την πολιτική σκηνή της Δωδεκανήσου.

Rodosalarm

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ