back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέα ηλεκτρονική εφημερίδα στα Δωδεκάνησα!

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΝέα ηλεκτρονική εφημερίδα στα Δωδεκάνησα!

Η ιστοσελίδα www.blackmonday.gr, δημιουργήθηκε έχοντας ως σκοπό να αποτελέσει την πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα της Δωδεκανήσου.

Η επιλογή του ονόματός της, που σημαίνει «Μαύρη Δευτέρα», έγινε προκειμένου να καταδειχθεί πως μέσα από μία ίσως αρνητική σημασία, εκ πρώτης ανάγνωσης, μπορεί να προκύψει η απόλυτη αλήθεια σε ότι αφορά στα γεγονότα που εκτυλίσσονται, κυρίως στα νησιά της Δωδεκανήσου και μετέπειτα σε όλη τη χώρα. Άλλωστε, η «Μαύρη Δευτέρα», έχει περιγράψει ιστορικά γεγονότα, όπως η κατάρρευση του χρηματιστηρίου.

Η ιστοσελίδα www.blackmonday.gr, σε μικρότερο ίσως μέγεθος και βαθμό, στοχεύει στην ασφαλή και ειλικρινή ενημέρωση των πολιτών, μακριά από πολιτικά, κομματικά και οικονομικά συμφέροντα. Πρόθεσή μας, να προσθέσουμε ένα μικρό ή και μεγάλο λιθαράκι, στην αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση των Δωδεκανησίων, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά οι «Μαύρες Δευτέρες»…!

Στην ηλεκτρονική εφημερίδα www.blackmonday.gr, θα φιλοξενούνται δημοσιογραφικές απόψεις για τοπικά και πανελλαδικά θέματα στην κατηγορία “Altera Pars” στη λατινική φράση που σημαίνει «Η άλλη πλευρά», ενώ στην κατηγορία “Erga Omnes” θα αρθρογραφούν επαγγελματίες της Δωδεκανήσου, επιστήμονες, αλλά και απλοί πολίτες που επιθυμούν να εκφράσουν την άποψή τους μέσα από τη στήλη «Έναντι όλων…».

Στην κατηγορία «Νήσων Περίπλους» θα αναρτώνται οι σημαντικότερες ειδήσεις της Δωδεκανήσου, ενώ αστυνομικές και δικαστικές ειδήσεις θα παρουσιάζονται σε ειδική κατηγορία που ονομάζεται «Νόμος και Τάξη».

Στο www.blackmonday.gr, θα μπορεί επίσης κάποιος να ενημερωθεί για πολιτιστικές και αθλητικές ειδήσεις, για παραπολιτικά θέματα, καθώς και για τις βασικότερες ειδήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσα από τις ειδικές κατηγορίες «Πολιτισμός», «Paparazzi», «Γηπεδομάνια» και «Caroysel».

Οι φίλοι του www.blackmonday.gr, μπορούν να το διαβάσουν και μέσα από την ιστοσελίδα του στο facebook με την ονομασία «Black Monday».

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ