Με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα που αφορούν τα Δωδεκάνησα.
Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν, ήταν η πρόταση της Μίκας Ιατρίδη για τη δημιουργία Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών στη Ρόδο και τον αντίστοιχο περιορισμό των αεροδιακομιδών, πάγιο αίτημα των κατοίκων των Δωδεκανήσων και της ιατρικής κοινότητας.
Συζητήθηκαν, ακόμα, περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση του κόστους της ενέργειας για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, η χρηματοδότηση για το νέο νοσοκομείο της Κω, η επιπλέον ενίσχυση των Νοσοκομείων Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Λέρου και των δομών υγείας των μικρότερων νησιών, η θέσπιση κινήτρων για όλες τις ειδικότητες των γιατρών, προκειμένου αυτοί να υπηρετήσουν στα νησιά και η δημιουργία αιολικού πάρκου ενέργειας μεταξύ Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:
«Είχα σήμερα την τιμή να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό μας και να συζητήσω μαζί του όλα τα θέματα που απασχολούν τους Δωδεκανήσιους.
Από το 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σταθερά δίπλα μας, με συνεχή παρουσία στα Δωδεκάνησα και καθοριστικές παρεμβάσεις για την υλοποίηση σειράς έργων στα νησιά μας. Όλοι μαζί, δουλεύουμε για τον τόπο που αγαπάμε!»















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί