back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μίκα Ιατρίδη: Ξεκίνησε η καταβολή των αποζημιώσεων για τους αλιείς μας. Πάντα δίπλα σε όλους τους νησιώτες

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΜίκα Ιατρίδη: Ξεκίνησε η καταβολή των αποζημιώσεων για τους αλιείς μας. Πάντα δίπλα σε όλους τους νησιώτες

Ύστερα από τη συνεχή συνεργασία και επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον αρμόδιο Υφυπουργό, Σίμο Κεδίκογλου, ξεκίνησε ήδη η καταβολή των αποζημιώσεων στους αλιείς μας, η οποία αφορά στην ενίσχυσή τους λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, της διατάραξης της αγοράς και τις επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, η Βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

«Η Κυβέρνηση στηρίζει σταθερά όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Έτσι, ύστερα από την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, έχουν ήδη ξεκινήσει οι καταβολές των αποζημιώσεων για τους αλιείς μας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον αρμόδιο Υφυπουργό, Σίμο Κεδίκογλου και συνολικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που ακούν τις προτάσεις μας, καθώς και τα δίκαια αιτήματα των φορέων των αλιέων.

Με συνεργασία, εμπιστοσύνη, αλήθεια, συνέπεια και σεβασμό συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για όλους τους κλάδους, πάντα δίπλα σε όλους τους νησιώτες και όλες τις νησιώτισσες».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ