back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο και Τέλενδο «Μαζί συνεχίζουμε για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, για μια νέα εποχή προόδου για τα νησιά μας!»

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΜίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο και Τέλενδο «Μαζί συνεχίζουμε για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, για μια νέα εποχή προόδου για τα νησιά μας!»

Στην Κάλυμνο και την Τέλενδο βρέθηκε σε τριήμερη επίσκεψη η Μίκα Ιατρίδη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες της και να παρευρεθεί σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε το νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ Καλύμνου και μίλησε με το Διοικητή κ. Νικόλαο Φανιό και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στις συναντήσεις συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την ακόμα καλύτερη λειτουργία, τόσο του νοσοκομείου όσο και του ΕΚΑΒ. Η Μίκα Ιατρίδη τόνισε ότι η υγεία αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση της Ν.Δ. και ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά όλα τα στελέχη των δομών υγείας της Καλύμνου για την καθημερινή προσφορά τους και το λειτούργημα που επιτελούν.

Περαιτέρω, η Μίκα Ιατρίδη είχε συναντήσεις με το Σωματείο των ταξί στην Κάλυμνο, τα στελέχη του ΕΦΚΑ και την ηγεσία του Λιμεναρχείου Καλύμνου, κατά τις οποίες συζητήθηκαν θέματα που τους αφορούν.

Εν όψει και των εκλογών, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. είχε συνάντηση εργασίας και με τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της παράταξης. Η Μίκα Ιατρίδη επεσήμανε ότι ο αγώνας των στελεχών της Ν.Δ. της Καλύμνου είναι πάντα δυναμικός και ουσιαστικός και εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη στήριξη που παρέχουν.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε ακόμα τη χαρά να είναι παρούσα στην «Αποκριάτικη Νύχτα» που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου και τη στήριξη όλων των φορέων, μια μοναδική και μαγευτική γιορτή στην οποία συμμετείχε όλη η Κάλυμνος, ενώ βρέθηκε και στην τελετή απονομής των τιμητικών διπλωμάτων στους διακριθέντες αθλητές της Α.Σ. «Ένωση Καζώνης – Κάλυμνος 2000».

Τέλος, η Μίκα Ιατρίδη επισκέφθηκε και την Τέλενδο, όπου και εκεί συνομίλησε με τους κατοίκους του μικρού νησιού, τονίζοντας ότι «χάρη στην παρουσία των ανθρώπων αυτών εδώ στα νησιά μας το Αιγαίο ήταν, είναι και θα είναι ελληνικό. Μαζί συνεχίζουμε για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, για μια νέα εποχή προόδου για τα νησιά μας!»

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ