back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

MANOΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: ”Μήνυμα στήριξης της Συνεταιριστικής Τράπεζας από όλους τους Δωδεκανήσιους”

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑMANOΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: ''Μήνυμα στήριξης της Συνεταιριστικής Τράπεζας από όλους τους Δωδεκανήσιους''

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, άσκησε το προτιμησιακό του δικαίωμα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Επισκέφθηκε το υποκατάστημα της τράπεζας στο κέντρο της Ρόδου, θέλοντας να περάσει το μήνυμα στήριξης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας επισημαίνει:

«H έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας είναι ένα μήνυμα που πρέπει να δοθεί από όλους τους Δωδεκανήσιους.

Η συμμετοχή όλων μας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι συμβολική αλλά και ουσιαστική.

Είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της κεφαλαιακής της επάρκειας, αποτελεί προϋπόθεση ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Συνδέεται με τις προοπτικές της τοπικής και νησιωτικής οικονομίας, ιδιαίτερα σε ό, τι έχει σχέση με τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πρέπει όλοι, κυρίως οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες στα Δωδεκάνησα να συνειδητοποιήσουν ότι η ενίσχυση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα και λειτουργία.

Θα μεταφραστεί σε στήριξη και των δικών τους επιχειρήσεων, με πρόσβαση σε κεφάλαια και εξειδικευμένα τραπεζικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες τους, που είναι το μεγάλο ζητούμενο σε αυτή τη συγκυρία.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου δημιουργήθηκε από τις παραγωγικές τάξεις του νομού, στηρίζεται σε αυτές, στηρίζει την τοπική οικονομία. Η κεφαλαιακή της ενίσχυση και επάρκεια είναι υπόθεση όλων των Δωδεκανησίων. Είναι απόφαση και επιλογή να έχουμε μία δική μας, ισχυρή και ανταγωνιστική, Τράπεζα».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ