Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λειψών, μεσημβρινές ώρες της 16ης Μαΐου 2022, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους ”MARIALENA” σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή έξω από τον λιμένα ν. Λειψών.
Στην περιοχή μετέβη το Ε/Π – Α/Κ σκάφος ”ΓΕΩΡΓΙΟΣ” Ν. Λέρου 217, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή του οποίου, το εν λόγω Ι/Φ σκάφος αποκολλήθηκε από την αμμώδη περιοχή. Στη συνέχεια το ”MARIALENA” κατέπλευσε ασφαλώς με ιδία μέσα στον λιμένα ν. Λειψών.
Από το Λιμενικό Σταθμό Λειψών απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”MARIALENA” μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο φορέα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου
Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό
Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα