Με έναν συγκινητικό και παράλληλα ιδιαίτερο τρόπο, μερίδα Λιμενικών υπαλλήλων που υπηρετούν στο νησί μας αποχαιρέτησαν συνάδελφο που έφυγε οριστικά από την Κω λόγω μετάθεσης στα Χανιά της Κρήτης.
Απόψε το βράδυ, η Λιμενικός ονόματι Έλσα Τζουβαδάκη, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής, με τους συναδέλφους της να την εύχονται καλό ταξίδι με καπνογόνα και πολύ θόρυβο που προκάλεσαν οδηγοί νταλικών, οι οποίοι αφού φόρτωσαν το εμπόρευμα που μετέφεραν στο καράβι έπειτα συγκεντρώθηκαν με τους τράκτορές τους στο λιμάνι και κόρναραν για αρκετή ώρα!
Οι ίδιοι, συμμετείχαν με τον τρόπο αυτό στο «αντίο» μιας γυναίκας που υπηρέτησε για 9 χρόνια στο νησί της Κω!
Πολλοί ήταν οι περαστικοί που έσπευσαν στο λιμάνι για να κατανοήσουν τι ακριβώς διαδραματιζόταν αφού το συμβάν γινόταν άμεσα αντιληπτό!
Αξίζει να σημειωθεί ότι και το πλοίο της γραμμής κατά τον απόπλου ήχησε δυνατά προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Λέρος: Ξεχείλισε το ποτήρι στο Νοσοκομείο – Προσβλητική ανάρτηση εργαζομένου οδηγεί σε νομικές ενέργειες