ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
crithonis-paradise-hotel

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες

    Ο Γεώργιος Κουμνενης σχολίασε: Κάντε όλοι μια προσπάθεια, όσο γίνεται, να αφήσετε τα κομματικά που χωρίζουν τους εργαζόμενους.…
    14.11.2025
  • Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"

    Ο Γεώργιος Κουμνενής σχολίασε: Κρίμα που εμείς οι Λεριοι αδιαφορούμε και δεν υποστηρίζουμε καθόλου αυτούς που προσπαθούν. Στην…
    11.11.2025
  • Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς

    Ο Φωνή βοωντος εν τη ερημω σχολίασε: Ένα εξαιρετικό μέτρο και ένας εξαιρετικός manager θυσιάστηκαν για να παραμείνει ένα σάπιο, ανίκανο…
    04.11.2025
  • Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]

    Ο Xristos Petinaras σχολίασε: To epal giati den to xei mesa?
    03.11.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Joanna Finn σχολίασε: Who are you? You are using my name unless suddenly there are two of…
    03.11.2025
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"
kroupia leros

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
Σάββατο 15 Νοεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
16 °c
Agia Marina
19 ° Κυ
20 ° Δε
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ » Μ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Χορήγηση οικονομικού επιδόματος σε γιατρούς, εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, εκπαιδευτικούς και ένστολους που επιλέγουν να υπηρετήσουν σε νησιωτικές και ορεινές περιοχές»

Μ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Χορήγηση οικονομικού επιδόματος σε γιατρούς, εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, εκπαιδευτικούς και ένστολους που επιλέγουν να υπηρετήσουν σε νησιωτικές και ορεινές περιοχές»

Leros News Leros News
18 Ιουλίου 2022
- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 Λεπτά
A A
0
κονσολας Μανος
6
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
214
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα επιτρέπεται ρητά και διαζευκτικά και η χορήγηση χρηματικού επιδόματος από τους δήμους νησιωτικών και ορεινών περιοχών σε υγειονομικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στον ΕΚΑΒ, ένστολους και υπαλλήλους των ΟΤΑ που υπηρετούν εντός των ορίων των συγκεκριμένων δήμων, προτείνει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με παρέμβασή του προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Κόνσολας τονίζει ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές, δυσπρόσιτες και ορεινές περιοχές της χώρας είναι η υποστελέχωση των δομών στις δημόσιες υπηρεσίες.

Είτε πρόκειται για υγειονομικούς υπαλλήλους, είτε για εκπαιδευτικούς είτε για ένστολους της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

11.11.2025
779
Λέρος: “Πτώση οροφής στο Οδοντιατρείο του Κρατικού Θεραπευτηρίου” καταγγέλλει η Ένωση Ιατρών

Πάτμος: Διακομιδή 84χρονης στην Κάλυμνο

11.11.2025
377

Επισημαίνει ότι με  το νόμο 4483 του 2017, δόθηκε η δυνατότητα σε νησιωτικούς δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα να παρέχουν δωρεάν σίτιση και κατάλυμα διαμονής, αλλά ο συγκεκριμένος νόμος σε ό, τι αφορά στο ζήτημα των κινήτρων πρέπει να τροποποιηθεί προκειμένου να προσδιοριστεί ξεκάθαρα και με σαφήνεια η παροχή κινήτρων, όχι μόνο σε είδος, αλλά και με τη μορφή χρηματικού επιδόματος από τους δήμους των νησιωτικών και ορεινών περιοχών.

Όπως αναφέρει ο κ. Κόνσολας υπάρχουν δήμοι που έχουν, όχι μόνο τη διάθεση, αλλά και την οικονομική δυνατότητα για να παρέχουν χρηματικό επίδομα σε υγειονομικούς υπαλλήλους, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, στους εκπαιδευτικούς.

Συνεπώς θα πρέπει να επιτρέπεται ρητά και διαζευκτικά και η χορήγηση χρηματικού επιδόματος εφόσον το επιτρέπουν οι δυνατότητες και τα οικονομικά δεδομένα αυτών των δήμων.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της πρότασης του κ. Κόνσολα προς τον Υπουργό Εσωτερικών.

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

Προς

Κύριο Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ:  «Κίνητρα σε εργαζόμενους του ευρύτερου δημόσιου τομέα από δήμους νησιωτικών και ορεινών περιοχών για να υπηρετήσουν σε δομές στα όρια των δήμων»

Κύριε Υπουργέ,

Όπως γνωρίζετε, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές, δυσπρόσιτες και ορεινές περιοχές της χώρας είναι η υποστελέχωση των δομών στις δημόσιες υπηρεσίες.

Είτε πρόκειται για υγειονομικούς υπαλλήλους, είτε για εκπαιδευτικούς, είτε για ένστολους της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό, με τον νόμο 4483 του 2017, δόθηκε η δυνατότητα σε νησιωτικούς δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα να παρέχουν δωρεάν σίτιση και κατάλυμα διαμονής στους υπαλλήλους τους, μονίμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου, στο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των κέντρων υγείας και των δημόσιων νοσοκομείων, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, στο ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος και στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσία στις περιοχές δικαιοδοσίας τους.

Ο συγκεκριμένος νόμος, σε ό, τι αφορά στο ζήτημα των κινήτρων πρέπει να τροποποιηθεί προκειμένου να προσδιοριστεί ξεκάθαρα και με σαφήνεια η παροχή κινήτρων όχι μόνο σε είδος αλλά και με τη μορφή χρηματικού επιδόματος από τους δήμους των νησιωτικών και ορεινών περιοχών.

Υπάρχουν δήμοι που έχουν όχι μόνο τη διάθεση, αλλά και την οικονομική δυνατότητα για να παρέχουν χρηματικό επίδομα σε υγειονομικούς υπαλλήλους, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, στους εκπαιδευτικούς.

Συνεπώς, θα πρέπει να επιτρέπεται ρητά και διαζευκτικά και η χορήγηση χρηματικού επιδόματος εφόσον το επιτρέπουν οι δυνατότητες και τα οικονομικά δεδομένα αυτών των δήμων.

Κατόπιν των ανωτέρω

Ερωτάται ο Κύριος Υπουργός

  1. Εάν στις προθέσεις του Υπουργείου είναι η κατάθεση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα επιτρέπεται ρητά και διαζευκτικά και η χορήγηση χρηματικού επιδόματος από τους δήμους νησιωτικών και ορεινών περιοχών σε υγειονομικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στον ΕΚΑΒ, ένστολους και υπαλλήλους των ΟΤΑ που υπηρετούν εντός των ορίων των συγκεκριμένων δήμων.

Ο Ερωτών Βουλευτής

Μάνος Κόνσολας

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Tags: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗ
Share2Tweet2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Παππάς: Νέο στεγαστικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα Δωδεκάνησα. 1.080 νέες κατοικίες και 310 ανακαινίσεις για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Παππάς: Νέο στεγαστικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα Δωδεκάνησα. 1.080 νέες κατοικίες και 310 ανακαινίσεις για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

13.11.2025
268
Τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Απανθρακοποίησης Νησιών στην ατζέντα της συνάντησης του Μάνου Κόνσολα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Απανθρακοποίησης Νησιών στην ατζέντα της συνάντησης του Μάνου Κόνσολα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

13.11.2025
319
Επανεκλογή του Βασίλη Α. Υψηλάντη στο αξίωμα του Αντιπροέδρου της Επιτροπής για τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επανεκλογή του Βασίλη Α. Υψηλάντη στο αξίωμα του Αντιπροέδρου της Επιτροπής για τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων

13.11.2025
253
Επόμενο
Λέρος: Πρόσκληση στο παραδοσιακό πανηγύρι του Προφήτη Ηλία

Λέρος: Πρόσκληση στο παραδοσιακό πανηγύρι του Προφήτη Ηλία

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ξεπέρασε τις 16 χιλιάδες επισκέψεις σε έναν μήνα το LEROS NEWS!

    15.11.2012
    Ξεπέρασε τις 16 χιλιάδες επισκέψεις σε έναν μήνα το LEROS NEWS! Πριν 13 χρόνια 1.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία εμφραγματία!

    15.11.2013
    ΛΕΡΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία εμφραγματία! Πριν 12 χρόνια 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Πρόγραμμα δρομολογίων AEGEAN για το 2015: Έμπρακτη στήριξη της ελληνικής οικονομίας

    15.11.2014
    Πρόγραμμα δρομολογίων AEGEAN για το 2015: Έμπρακτη στήριξη της ελληνικής οικονομίας Πριν 11 χρόνια 2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Παράπονα κατοίκων για ανέγερση δύο οικοδομών στα Άλιντα

    15.11.2015
    ΛΕΡΟΣ: Παράπονα κατοίκων για ανέγερση δύο οικοδομών στα Άλιντα Πριν 10 χρόνια 1.4K
Navarone-ad

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Με την εικόνα του Πανορμίτη στο χέρι, η Λεριά αθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη τερμάτισε…

    09.11.2025
    Με την εικόνα του Πανορμίτη στο χέρι, η Λεριά αθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη τερμάτισε 3η στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (video) 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: “Περιστατικά συντήρησης παρουσιάζονται ως καταρρεύσεις κτιρίων” λέει ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Πιταροκοίλης

    10.11.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: “Περιστατικά συντήρησης παρουσιάζονται ως καταρρεύσεις κτιρίων” λέει ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Πιταροκοίλης 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Blue Star Ferries: Πρόσδεση Πλοίων στην Αγ. Μαρίνα Λέρου αντί στο Λακκί

    08.11.2025
    Blue Star Ferries: Πρόσδεση Πλοίων στην Αγ. Μαρίνα Λέρου αντί στο Λακκί 1.4K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν οι Παλαίμαχοι Λέρου στον αγώνα με την ομάδα της Sabaudia

    08.11.2025
    Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν οι Παλαίμαχοι Λέρου στον αγώνα με την ομάδα της Sabaudia 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών…

    11.11.2025
    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων” 1.3K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος για πάνω από δύο ώρες

    76 shares
    Share 51 Tweet 10
  • Λέρος: Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η λογοδοσία Δημάρχου

    43 shares
    Share 21 Tweet 9
  • Λέρος: ΔΑΠΘΑΣ και Λιμεναρχείο «ξεσκεπάζουν» παράνομο δίκτυο μεταφορών – 36 άτομα μεταφέρθηκαν στη ΚΕΔ

    40 shares
    Share 17 Tweet 10
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο

    76 shares
    Share 34 Tweet 18
  • «Κόλαφος» η έκθεση της ΕΕ για την Τουρκία: Αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, δεν συμβάλλει ενεργά για λύση στο Κυπριακό – Για μεροληψία μιλά η Άγκυρα

    16 shares
    Share 7 Tweet 4
Currently Playing

Πανιώνιος Λέρου – Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ιπποκράτη

Πανιώνιος Λέρου – Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ιπποκράτη

Πανιώνιος Λέρου – Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ιπποκράτη

Featured
Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Featured
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Πανιώνιος Λέρου – Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ιπποκράτη
  • Επιστρέφει στα προ μνημονίων επίπεδα το ελληνικό χρέος – 100 μονάδες χαμηλότερα από το αρνητικό ρεκόρ
  • Reuters: Η Ελλάδα διαπραγματεύεται την αγορά οπλικών συστημάτων από το Ισραήλ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
  • Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών – Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες

Νεότερα Video

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

802 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
10 Νοεμβρίου 2025
Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

953 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
9 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.